Комплект отрова за мишки и плъхове Ратимор паста 500гр и Дератизационни тунели R2 5бр

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
38,99 лв.
Професионална защита от мишки и плъхове комплект дератизационни тунели и отрова за гризачи
SKU: 225896
Тегло: 2,000 кг.
Производител: UNICHEM Словения

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Unichem
Купи заедно на по-ниска цена
=
Спестяваш 7,34 лв.
71,03 лв.

Описание и начин на употреба

Комплект от силна отрова за мишки и плъхове Ratimor и Тунел за дератизация 5 бр.

Комплект от висококачествена отрова за мишки и плъхове Ратимор паста 500гр и 5бр дератизационни тунели с ключ.Комплекта служи за защита от нападение на гризачи(мишки и плъхове).

С този комплект може да направите сами напълно качествена професионална дератизация на вашият дом, градина офис, гараж, мазе или навсякъде където е необходима професионална защита от вредители.

Може да закупите и по отделно дератизационен тунел R2 и Раимор паста 500 гр, 1 кг или кофа отрова за мишки и плъхове 10 кг.

Бариерна дератизация с отрова за мишки

Как се използва комплекта против мишки и плъхове:

Дератизационните тунели са важен елемент при борба с мишки и плъхове, благодарение на двете дупки от страни мишките и плъховете влизат в тях и по този начин достигат до защитената отрова, която остава чиста и свежа за консумация от вредителите.

Тунелите се използват за залагане на отрова за гризачи, мишки, плъхове около  обекти от хранително-вкуховата промишленост, болници, заведения за обществено хранене складове, животновъдни ферми и на други места където е необходима.

Дератизационните прибори се  монтират бариерно около сградите, те представлват предмет на защита от гризачи мишки и плъхове. Изградената бариера може да остане като дълготрайна защита на обекта, в който е изградена дори дълго след, като сте разрешили проблема с вредни гризачи.

Във вече разположените и монтирани тунели се поставя отровната хранителна примака Ратимор паста, като сашетата се нанизват на специален метален шиш, който се намира в кутията за мишки и плъхове той пази от разнасяне на отровата от гризачите.

Описание на дератизационния тунел R2:

Дератизационните кутии и тунели не позволяват на гризачите, мишки, плъхове да разпиляват отровните примамки и минимизират риска от замърсяване с биоциди на околната среда.

Дератизационните кутии защитават отровните примамки поставени в тях от вредни външни влияния - влага, прах и др. и запазват за по-дълго време отровата за мишки и плъхове активна и атрактивна. 

Дератизационните кутии ограничават достъпа на деца и домашни животни до поставяните в дератизационната кутия отрови за гризачи.

Какво представлява Ратимор Паста:

Ратимор паста е под формата на сашета с червен цвят опаковани във филтърна хартия. Залага се без да се разкъсва или премахва филтърната хартия, тя служи за няколко неща едновременно, като на първо място е мониторингът.

Веднага ще забележите ако целостта на пакетчето е нагризано от мишки или плъхове, което е сигнал за наличие на гризачи и

респективно ако след залагането на отровата пакетчето е напълно цяло това е сигнал за отсъствие на гризачи. Втората основна функция на филтърната хартия е това, че гризачите обичат сами да разопаковат или прегризват храната си, това е естествен биологичен инстинкт при тях.

Ратимор паста съдържа Битрекс, това е горчив агент, който предизвиква повръщане от домашни любимци и нецелеви обекти, но същевременно гризачите не го усещат. Препарата съдържа мумифицираща смес, която предизвиква изсъхване на умрелите мишки и плъхове, като по този начин няма неприятна миризма от унищожените гризачи.

АДВ:Бромадиолон 0.005%, Битрекс

Действие на отровата за мишки и плъхове:

Ратимор започва да действа веднага след поглъщане, но гризачите умират до няколко дни след поглъщането. В зависимост от плътността на гризачите във всяка една зона е необходимо да се следи количеството на заложената отрова за мишки и плъхове и ако е необходимо да се добавя нова докато не спре да изчезва от дератизационите тунели или кутии.

Употреба на ратимор паста и дератизационен тунел R2:

Поставяте препарата в тунела за гризачи, разположете тунела на места, където сте забелязвали наличие на гризачи или следи от тях.Залагайте препарата само в дератизационни тунели или кутии за да избегнете достъпа на нецелеви обекти с отровната примамка.

Против  мишки (Mus musculus) 20-25 g, 2-3 примамки На разстояние от 2 до 5 метра в дератизационен тунел 
Против плъхове сив, черен, кафяв 100 - 180 g,  10-15 примамки На разстояние от 5 до 10 метра 

 

За най-добър резултат при бариерна дератизация (около сградите) монтирайте тунели на всеки 5- 20 метра в зависимост от плътността на гризачи и по два броя на всеки вход или изход. При борба с гризачи на закрито поствяйте тунелите директно там където сте забелязали движение на гризачи или следи от тях. След залагане на родентицида проверявайте тунела на всеки 2- дни ако е необходимо добавете нов в тунелите с липса на отрова.

Технически характеристики:

Тунел размери:  29.7 x 8.7 x 9 cm
Материал: Пластмаса
Ратимор паста: 500гр кутия
Целеви вредител: Против мишки и плъхове на закрито и открито
Произход тунели: Полша
Произход Ратимор паста: Словения Unihem

 

Внимание!

Продукт за професионална употреба. Използвайте биоцидите със специални предпазни мерки. Преди употреба прочетете етикета и листовката, за да намалите рисковете за хората и околната среда. Опаковъчните отпадъци трябва да се изхвърлят в съответствие с местните, регионални, национални или международни разпоредби. Забранява се използването на празни опаковки за други цели (включително като вторични суровини).

Пиктограми за опастност Ратимор паста:

Отрова за мишки и плъхове в кутии

 

Технически характеристики

МАРКА: Unichem Комплекта съдържа: : ( 5 броя тунели против гризачи) и 500 гр отрова за мишки и плъхове АДВ:: Бромадиолон 0.005%, Битрекс Начин на прилагане: Залага се в зони с наличие на гризачи или следи от тях. Антидот: Витамин К1 (прилага се под наблюдението на лекар) Вид на препарата: Паста Доза на приложение: 2-3 сашета отрова за гризачи в един дератизационен тунел Предупреждение за опасности: Прочети етикета преди употреба. Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Мишки и Плъхове, гризачи Размери: на тунел 29.7 x 8.7 x 9 cm Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен, Под Материал: Пластмаса Технология: Кутия с ключ Комплекта съдржа: : 5 броя дератизационни тунели и 500 грама отрова за гризачи Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. подземен паркинг
  Оценка:
  100%
  Добро решение за нашият подземен паркинг

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Комплект отрова за мишки и плъхове Ратимор паста 500гр и Дератизационни тунели R2 5бр
Вашата оценка:
img
Комплект отрова за мишки и плъхове Ратимор паста 500гр и Дератизационни тунели R2 5бр Добави
Може да имате нужда и от това: