Капан за мишки SINGLE TRAP

Изчерпан
4 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
9,50 лв.
Ефективен капан за мишки
SKU: 202011
Тегло: 0,200 кг.
Производител: Irto Trio Унгария

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Irto Trio

Описание и начин на употреба

Капан за мишки и дребни гризачи  SINGLE TRAP

Капан за мишки SINGLE TRAP представлява едно проходен капан за мишки, снабден с специален механизъм за улавяне на дребни гризачи.Капана е многофункционален и може да бъде използван, като хуманен капан (без да наранява гризачите), може да бъде използван като унищожаващ капан, като прибавите механичен капани или леплив плоскости. Капан за мишки SINGLE TRAP е изработен от здрава пластмаса , има прозрачен капак за лесно установяване на уловени мишки. Този продукт се предлага като по-голям капан за мишки DUO TRAP с два входа.

Капан за мишки >> на топ цена>> ефективна защита

Как може да използвате капна за мишки SINGLE TRAP:

Може да използвате капана като поставите един брой механичен капан, който е включени в комплекта. Капана се поставя в корпуса на кутията в специални гнезда за задържане на механичният капан. По този начин влязлата в кутията мишка не може да излезе обратно от кутията и попада на механични капани след, което се улавя тях.

Може да използвате SINGLE TRAP като хуманен капан, като не поставяте механичният капан за мишки, който е включен в комплекта. Благодарение на специалната конструкция на кутията тип капан мишките влизат в капна и не могат да излезнат обратно. След улавяне може да освободите гризачите без да ги наранявате ( препоръчваме поставянето на хранителна примамка в кутията).

Може да използвате SINGLE TRAP като поставите лепливи капани в корпуса на кутията, така след като мишките влезната в кутията-капан те не могат да излезнат обратно и се улавят върху лепливата плоскост.

Как работи капан за мишки SINGLE TRAP:

Капана има един вход с механична система, която предотвратява излизането на гризачите(мишки) след навлизането им в капана.
Прозрачен капак за мониторинг и лесно установяване на улов. Вътрешно пространство, в което може да се постави леплива плоскост с дератизационно лепило, ако не желаете да улавяте гризачите живи, един брой капани за мишки ( включен в комплекта) или да използвате капана самостоятелно без нищо.

Употреба:

Капна може да се използва за борба с гризачи на открито и закрито. Изработен е от здрава пластмаса и не корозира при контакт с влага. Идеален за мониторинг и наблюдение на мишки и насекоми ( при употреба с лепливи плоскости). Този капан може да бъде използван в хотели, офиси, домове, къщи, складове, кафенета, ресторанти, предприятия от хранително вкусовата промишленост.

Залагане на капана:

SINGLE TRAP се разполага близо до врати и процепи, канали, електрически табла, складове, работилници, гаражи места, на който сте забелязали активност на гризачи. За по голяма ефективност може да поставите примамка в капана така по бързо ще привлечете мишките в него. Проверявайте капана за уловени гризачи на всеки 48 часа. Ако има такива почистете капана и го заредете отново.

 

 

Технически характеристики

МАРКА: Irto Trio Комплекта съдържа: : Кутия капан за мишки + механичен капан Целеви Вредител: Мишки Размери: 14.6 × 16.2 × 7.4 cm. Материал: Пластмаса Технология: Кутия с ключ Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Капан
  Оценка:
  80%
  Хваща само по една мишка

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Капан за мишки SINGLE TRAP
Вашата оценка:
img
Капан за мишки SINGLE TRAP