Капан за едри плъхове, невестулки, съсели, катерици.

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
49,99 лв.
Механичен живоуловен капан за едри гризачи 52 cm × 18 cm × 19 cm
SKU: 500216
Тегло: 2,650 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Капан за плъхове, невестулки, съсели, катерици и едри гризачи тип клетка с два входа

Този продукт е ефективен капан срещу наличие на едри гризачи, като плъхове, дори и паткани, невестулки, съсели и катерици. Представлява клетка, разполагаща с два отвора. Това механично живоуловно средство представлява конструкция, изработена от солиден материал, поцинкова ламарина, притежаваща устойчивост, благодарение на металното участие в изграждането. За да бъде приветлив и да осигури привличане капанът за плъховете и други вредители, е боядисан в кафяв цвят. Избран е именно такъв цвят за външния облик, който не плаши натрапниците.

Може да ви послужи и като средство за борба против други по-малки животни, като мишки.

Мрежата, използвана за направата на капана за плъхове, е дебела и издръжлива, която да устои на силата на вредителите и да не им позволи да я прегризат. Дебелината ѝ се равнява на 1.9 мм. Размерите ѝ се равняват на 18x18 мм. Вратите са здрави и разполагат със стоманена шина, която допълнително подсигурява конструкцията.

Капанът за плъхове е създаден с два входа, за да могат вредителите да проникват и от двете страни. Гилотинните врати се задействат чрез стъпков механизъм. Благодарение на високата му чувствителност, при първото стъпване на неканения гост в конструкцията, лостовете се спускат и входовете се затварят.

Средството за премахване на гризачи е подходящо за многократна и дълготрайна употреба, защото всеки елемент е заварен и притежава необходимата здравина. Може да служи както за лична, така и за професионална употреба.

Капан за плъхове, белки, невестулки, катерица тик клетка с два входа

Как да поставите капана срещу плъхове?

Извършва се в няколко стъпки:

  1. Страничните лостове трябва да бъдат вдигнати възможно най-високо. Това освобождава хода на вратите на конструкцията. След това повдигнете вратите и ги застопорете чрез спускателния механизъм.
  2. Долният и горният лост, намиращи се в предната част на средството за защита от гризачи, трябва да бъдат закрепени стабилно.
  3. При готовност за използване, можете да поставите стръв или примамка, което допълнително да увеличи шансовете ви за успех. Не пипайте примамките с голи ръце.

Къде да го поставите?

Поставянето е най-подходящо да се извърши на места, където са забелязани гризачите, както и следи от тях, като изпражнения, дупки, остатъци от храна. Проверявайте ежедневно конструкцията за уловени животни и при наличие на такива ги освободете далеч от охраняваната площ. Ако до няколко дни не забележите резултат, сменете местоположението.

Това средство за премахване на вредителите е хуманно и не цели да ги наранява. Използвайте примамки за вида на гризачите, които искате да уловите, за да постигнете успеваемост.

ВАЖНО!

Капана за едри плъхове, невестулки, съсели и катерици не наранява животните, той ги улавя живи.
След улов измийте капана с вода преди да го заложите отново.
За всеки различен биологичен вид животно се поставя различна примамка.
Ако до два три дни нямате улов сменете местоположението на капана или примамката в него.

 

 

Технически характеристики

Друго: Размер на мрежата 18 х 18мм, Дебелина на мрежата 1.9 мм, Стъпков механизъм, Удобна и безопасна дръжка, Обработен срещу ръжда прахово покритие, Устойчив на атмосферни влияния Начин на прилагане: Залага се в зони с наличие на гризачи, невестулки, съсели или следи от тях Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Плъхове, невестулки, катерици, съсел, сънливец или други животни с подобен размер Размери: 52 cm × 18 cm × 19 cm Влагозащита : Да Материал: Метал Технология: Капан Цвят: Кафяв Безплатна доставка: Не Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Капан за едри плъхове, невестулки, съсели, катерици.
Вашата оценка:
img
Капан за едри плъхове, невестулки, съсели, катерици.