img

Капан за едри плъхове, невестулки, съсели, катерици.

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
49,99 лв.
Добави
Механичен живоуловен капан за едри гризачи 52 cm × 18 cm × 19 cm
SKU: 500216
Тегло: 2,650 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Капан за плъхове, невестулки, съсели, катерици и едри гризачи тип клетка с два входа

Механичен живоуловен капан плъхове, невестулки, съсели, катерици и едри гризачи тип клетка с два входа. Капанът представлява метална конструкция изработена от поцинкована ламарина, прахово боядисана в кафяв цвят. Капана е изработен от дебела и стабилна мрежа 1.9мм, масивни водачи на вратите и много здрава стоманена шина за укрепване на конструкцията.

Капана клетка е двупроходен позволява да навлязат животни от двата му края. Изключително чувствителен стъпков механизъм за задействане на вертикално падащите гилотинни врати. Всички детайли са боядисани в цвят който няма отблясъци, които по принцип плашат дивите животни. Капан за диви животни е изработен без нитове всички елементи са със здрави заварки, което ви гарантира дълга и без проблемна употреба.

Капан за плъхове, белки, невестулки, катерица тик клетка с два входа

Как да заредя капана :

1.Повдигнете страничните лостове в най-горна позиция, за да освободите хода на вратите на капана, след което повдигнете последователно вратичките на капана застопорете ги с лоста на спусковият механизъм.
2.На предната страна на капана има горен и долен лост. Поставете долният лост върху горния, така че да се закрепят стабилно.
3.Сега вече капана Ви е зареден. Може да го изпробвате, като с тънък предмет (химикалка или молив) през мрежата натиснете леко вътрешната степенка. Вратите трябва да се затворят.
4.При поставяне на примамки имайте предвид че тя трябва да бъде подменяна след всяко улавяне на плъх или съсел ако искате да уловите съсел не пипайте примамката с гола ръка.

Къде да разположа капана:

Разположете капана на места на които сте забелязали присъствие на целеви вредител, заредете капана и поставете примамка. Проверявайте капана ежедневно след като уловите желаният вредител го освободеде далече от вашият имот. При транспортиране на животното до мястото на освобождаване покрийте капана клетка с одеяло или друг вид покривало това ще намали стреса на животното.

ВАЖНО!

Капана за едри плъхове, невестулки, съсели и катерици не наранява животните, той ги улавя живи.
След улов измийте капана с вода преди да го заложите отново.
За всеки различен биологичен вид животно се поставя различна примамка.
Ако до два три дни нямате улов сменете местоположението на капана или примамката в него.

 

 

Технически характеристики

Друго: Размер на мрежата 18 х 18мм, Дебелина на мрежата 1.9 мм, Стъпков механизъм, Удобна и безопасна дръжка, Обработен срещу ръжда прахово покритие, Устойчив на атмосферни влияния Начин на прилагане: Залага се в зони с наличие на гризачи, невестулки, съсели или следи от тях Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Плъхове, невестулки, катерици, съсел, сънливец или други животни с подобен размер Размери: 52 cm × 18 cm × 19 cm Влагозащита : Да Материал: Метал Технология: Капан Цвят: Кафяв Безплатна доставка: Не Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Капан за едри плъхове, невестулки, съсели, катерици.
Вашата оценка:
Може да имате нужда и от това: