Холограмна лента против птици Ala Stop Nastro

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
19,90 лв.
Лента против гълъби, врабчета, скорци, косове,врани, кълвачи Ala Stop Nastro 45 л.м
SKU: 200130
Тегло: 0,100 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: MondoVerde

Описание и начин на употреба

Холограмна лента против птици Ala Stop Nastro

Холограмната лента против гълъби и защита от други видове птици създава силни отблясъци, които плашат почти всички видове птици. Принципът на действие е тестван в годините като е доказано,че ярките проблясъци плашат и дразнят птиците като резултата е по ниска плътност на птици в зоните в които е поставена холограмната лента Ala Stop Nastro. Лентата против птици е направена от здрав и издръжлив материал, който е UV стабилизиран и влагоустойчив. 

Холограмната лента Ala Stop Nastro е с дължина 45 л.м. и ширина 5 см. използва се за прогонване на гълъби, свраки, врани, кълвачи, врабчета, косове, скорци. Лентата за защита от птици може да бъде използване почти на всякъде, където има проблем с птици като: овощни градини, земеделска продукция, овощни дръвчета, балкони, веранди, плодни дръвчета, цветя и др. 

Как действа Ala Stop Nastro: 

Плашило против гълъби и други птици е здрава лента, която  се движи от въздушното течение на вятъра, като създава различни по сила и цвят отблясъци във всички посоки. Отблясъците плашат и прогонват птиците от местата, на които е поставено плашилото за птици.

Как се използва защитната лента против птици Ala Stop Nastro:

Лентата се реже на парчета с дължина, която позволява парчето да се вее свободно от вятъра (Колкото по дълго е парчето лента толкова по добър ефект ще има)

Защита на плодови дървета от косове, скорци и др: Отрежете парче от защитната лента с дължина 1-2 м спрямо размера на дървото, завържете я да виси вертикално, лентата трябва да се вее свободно от вятъра. Поставете още парчета защитна лента от всички страни на дървото.

Защита от птици на къщи, балкони, веранди: Лентата може да бъде поставена, както вертикално така и хоризонтално. Прикрепете защитната холограмна лента към видимата част на фасада, балкони, тераси, оставете я да се вее от вятъра. Лентата може да бъде използвана като бариера за блъскане на малки птици в прозорци.

Технически характеристики:

Материал: Пластмаса

Дължина на лентата: 45л.м

Широчина на лентата: 5см

Употреба:Външна

Против: Гълъби, косове, кълвачи, врабчета, скорци, врани

Производител: Mondo Verde Италия

Технически характеристики

МАРКА: MondoVerde Безплатна доставка: Не Мерни единици: кг.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Холограмна лента против птици Ala Stop Nastro
Вашата оценка:
img
Холограмна лента против птици Ala Stop Nastro
Може да имате нужда и от това: