Как действат уредите против гризачи и защо да ги използваме

Ултразвуковите уреди, отблъскващи вредители, са електронни устройства, които излъчват високочестотни звуци, предназначени да отдалечават, прогонват или отблъскват домашни вредители, като гризачи и насекоми.

Ефективността им е изследвана чрез тестване в лаборатории. На теория те излъчват звук с честота, която хората не могат да чуят, но вредителите могат. И тези честоти трябва да бъдат настроени на точното правилно ниво, за да “подлудят” вредителите.

В резултат на това, гризачите и някой видове насекоми напускат зоните, в които има активирани такива ултразвукови уреди.

Как работят уредите против мишки, плъхове и гризачи, и как да ги използваме

Оставени без подходящо средство за контрол и разпространение, гризачите и насекомите могат да предадат салмонела, хантавирус и други заболявания, както и да причинят значителни щети на сградите. Предпоставките за заселване на гризачи включват: изхвърлена храна, особено в близост до мивки, пакети с извадени или наядени храни и дупки в структурни материали по сградата, които могат да осигурят вход за гризачите. 

Другият и може би, най-разпространеният и трудно елиминиран проблем е заразяването с хлебарки. Особено в градските райони и индустриалните кухни. Твърди се, че ултразвуковите уреди отблъскващи вредители елиминират дори тези видове домашни вредители.

Използването на ултразвук за спиране на вредители е стара стратегия; древните китайци са използвали редица механично управлявани сензорно-отблъскващи устройства, за да възпират заразата с гризачи в селскостопански култури и сгради. Ултразвукът, който се определя от звукови честоти извън горната граница на човешкия слух, обаче се използва като основно средство за борба с вредителите.

Как работят ултразвуковите уреди?

Ултразвуковите устройства са включени в електрическите контакти на дома, като излъчват високочестотни звуци, които са разрушителни за вредителите. Звукът предизвиква физиологичен отговор, известен като аудиогенна припадъчна реакция, която се характеризира с ненасочено бягане, безпокойство и непоносимост към средата, в която има подобни честоти. Ултразвуковите устройства са популярни и привлекателни за потребителите поради лекотата им на употреба и факта, че те не пречат на хората и елиминират нуждата от капани и отрова.

Ние, от Otrovi.com, Ви предлагаме вариации от ултразвукови уреди против гризачи, в зависимост от интензитета, скоростта и честотата на сигнала. Ултразвуковите вълни против мишки и плъхове не могат да преминават през стени и повърхности, те се отразяват в твърди предмети и попиват в меки.

Не поставяйте уреда за защита от гризачи зад мебели, пердета или в ограничени пространства. Поставете електронното устройство да гледа към най - широката част на помещението, по този начин ултразвуковите вълни ще се разпространяват навсякъде и ще защитават от гризачи по-ефективно.

Кога се усеща ефектът от употребата на ултразвуковите уреди?

Първоначалният ефект от уреда ще забележите още след 3 до 4 дни, а максималният до две седмици и повече в зависимост от конкретната ситуация. Не изключвайте апарата против насекоми и гризачи от ел.мрежата, това ще спре действието на уреда. Не местете устройството често от помещение в помещение.

Уредът защитава от вредители денонощно 24/7 и не се нуждае от консумативи. За разлика от отровите, ултразвукът не убива гризачи, но осигурява способността да се осигурят дългосрочни намаления на популациите от гризачи чрез създаване на враждебна среда, която обезкуражава увеличаване на популацията им.

Електромагнитните уреди използват съществуващото окабеляване в стените на вашия дом или сграда, като просто изпращат пулсиращ или превключващ сигнал през проводниците, който е звук, който не можем да чуем, но гризачите могат.

Те намират това за неудобно и затова виждат това местоположение като враждебно. Сигналът се включва и изключва на зададени интервали, така че гризачите да не изграждат толерантност. 

В резултат на това домът ви се превръща в обширна отблъскваща сграда за вредители и всички плъхове и мишки ще искат да избягат и да стоят настрана.

Поради тази причина, както и че са напълно безопасни за хората, можете да се доверите на нашите уреди в сайта ни Otrovi.com. Те ще Ви помогнат в борбата с гризачи.

КУПИ УРЕДИ ПРОТИВ ГРИЗАЧИ

Купи уреди против гризачи

 

Назад към всички новини