Електронен уред с механична вибрация срещу къртици и сляпо куче и змии SILVALURE

Изчерпан
5 5
3 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
49,98 лв.
Ултразвуков електронен уред за защита от къртици,сляпо куче и змии за 1500кв.м
SKU: 500721
Тегло: 0,200 кг.
Производител: Silvandersson-Швеция
EAN: 7313740001750

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Silvalure

Описание и начин на употреба

Уред против къртици и змии с моторна вибрация SILVALURE за 1500 кв.м

Електронният ултразвуков уред с механична моторна вибрация за прогонване на къртици, подземни гризачи, змии, сляпо куче. Апарата предлага изцяло хуманен и ефективен метод за отблъскване на подземни гризачи и змии от вашият двор или градина.

Уредът за защита от подземни гризачи и влечуги е изработен от масивен алуминий, като корпус и капачки от ABS пластмаса. Има изключително мощна моторна вибрация, която се разпространява на площ до 1500 кв.м или кръг с диаметър 40-50 м. 

Апарата се захранва с 4 x R 20 D 1.5V батерии, които не са вклщчени в комплекта.

Уред против змии и къртици Silvalure на ТОП ЦЕНА

Как действа:

Подземните гризачи имат слабо зрение, но в замяна на това силно развит слухов апарат и повишена чувствителност към почвените вибрации. Електронният уред за борба с подземни гризачи и влечуги използва тази чувствителност.

Той издава вибриращ звук с променящи се параметри и през различни интервали от време. Това дразни и плаши подземните гризачи и змиите, като ги принуждава да напуснат охраняваната територия. Змиите усещат вибрациите на уреда със тялото си определят го като заплаха за тях и по този начин не навлизат в зоната на охрана на уреда против змии и къртици.

Каква е разликата между ултразвук и механична вибрация за прогонване на змии и къртици?

Това е важен въпрос и касае най-вече ефекта от уреда. И така ще се опитам да обясня съществената разлика между двете различни технологии. Вибрацията е много по силна от ултразвука, когато казвам по силна имам в предвид, че се разпространява на по голяма площ и респективно ефективността и е по добра.

Механичната вибрация идва от електрически мотор с монтиран специален ексцентрик на оста на мотора. При завъртане на мотора ексцентрик удря метална пластина в резултат, на което се получава мощен шуми и вибрация, която действа срещу къртици и змии.

При звуковите уреди шума, който излиза от супорт (мин колонка) се удря в корпуса на уреда и по този начин се получава вибрация, която се разпространява в плътността на почвата и по този начин прогонва вредителите. И две те технологии са тествани от много години на пазара и имат добър ефект против змии и къртици.

Поставяне и избор на място:

За да получите максимален резултат от апарата за прогонване на подземни гризачи и влечуги трябва да изберете най-подходящото място за него във вашият двор или градина. Правилното поставяне ще донесе по бързи резултати при борба с къртици и змии.

Винаги поставяйте уреда в центъра на площта, която искате да защитите. Трябва да знаете, че всички вкопани в земята предмети, като:Стени, основи, пътеки или други ограничават вибрацията тя се предава по плътността на почвата бе препятствия.

Важно: Електронният уред срещу подземни гризачи и змии е напълно безвреден за хора и домашни животни. Той излъчва вибрации и не съдържа никакви химикали или биоциди.

 

Инструкция за употреба на уреда против къртици, сляпо куче и змии:

1. Развийте капачката на уреда обратно на часовниковата стрелка.

2. Извадете вътрешното тяло на уреда.

3. Поставете 4 бр. батерии /1.5V-R20/D/ по указания на етикета начин.Веднага ще чуете вибриращ звук, което е индикация за работа на уреда против подземни гризачи и змии.

4. Върнете вътрешното тяло в корпуса на уреда.

5. Завийте капачката на уреда по посока на часовниковата стрелка.

6. Посредством твърд предмет направете цилиндричен отвор в почвата и поставете уреда в него, заравяйки го до 3/4 от дължината му.

7. За да осигурите максимален контакт, притиснете добре почвата към уреда.

Важно:

1. Не забивайте уреда за подземни гризачи с чук или друг твърд предмет.

2. Електронният уред за борба с подземни гризачи и змии работи с един комплект батерии 4-6 месеца. След този срок проверете и ако не чувате вибриращ звук сменете батериите.

3. За да получите максимален ефект от работата на уреда, той трябва да бъде поставен в охраняваната площ след извършване на дълбока обработка на почвата, за да разрушите старите укрития на гризачите, и поне 2 седмици преди засаждане на културите.

4. Ефектът от работата на уреда се проявява след 2-3 седмици и зависи от вида на почвата и първоначалната плътност на подземните гризачи

 

Купи този уред за защита от Змии и подземни гризачи и ще получиш:

 Трайна и ефективна защита на вашият дом или офис денонощно 24/7.

 Не се нуждае от  поддръжка

 Без употреба на химикали и препарати.

 Безопасен за хора и животни.

 Гаранционен  и след гаранционен сервиз.

 Професионална консултация за разполагане на уреда против гризачи.

 

Технически характеристики

МАРКА: Silvalure Площ на покритие: 1500 кв.м Звуково налягане: Под 100 dB Батерии: LR20 1,5 V D (не са включени) Размери: дължина 41,5 х диаметър 8.00 см. Захранване: Батерии Монтаж и приложение: Външен Материал: Пластмаса и метал Технология: Механична вибрация Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Не Доставка до: 24 часа Брой: 1

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Змии
  Оценка:
  100%
  Много доволна!

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Електронен уред със механична вибрация срещу къртици и сляпо куче и змии SILVALURE
  Оценка:
  80%
  Ефекта е добър но от време на време се появяват за кратко нови къртичини.

  Оценка от

  Публикувано на

 3. Електронен уред със механична вибрация срещу къртици и сляпо куче и змии SILVALURE
  Оценка:
  100%
  Много съм доволен, от когато го сложих нямам проблеми с подземни гризачи.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Електронен уред с механична вибрация срещу къртици и сляпо куче и змии SILVALURE
Вашата оценка:
img
Електронен уред с механична вибрация срещу къртици и сляпо куче и змии SILVALURE
Може да имате нужда и от това: