Капан PEST STOP челюстен, за къртици и сляпо куче

В наличност
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
9,50 лв.
Капан за къртици и сляпо куче Челюстен.За унищожаване на къртици и сляпо куче.
SKU: 100611
Тегло: 1,000 кг.
Производител: PELSIS Великобритания
EAN: 5014055000316

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Pest Stop

Описание и начин на употреба

Капан за къртици, сляпо куче и полевки с метални челюсти

Механичен капан за улавяне и унищожаване на подземни гризачи, къртици и сляпо куче. Капана за къртици и сляпо куче е алтернатива на химичните и репелентните методи за прогонване на къртици, които по някога не са особено ефективни.

Този капан за улавяне и унищожаване на къртици и сляпо куче е изключително ефективен и лесен за употреба тъй като унищожава къртиците на място и резултата е видим.

Капна е изработен от поцинкован метал и се състои от две части челюсти и спусък. Действа на чисто механичен принцип така нареченият ножичен капан, се задейства, когато подземният вредите избута спусъка. Продукта се предлага и в комплект от 3 боря на ниска-цена.

Капан против къртици и подземни гризачи с метални челюсти >> топ цена >> защита от къртици

Употреба на капан за подземни гризачи:

Дръжките се стискат с ръка, застопоряващатата пластина се поставя между двете челюсти, като защипвате пластината с челюстите на капана - тя е спусък. Зареденият капан се поставя в хоризонталния тунел на къртицата. Преминавайки от там, тя натиска с муцуната си пластината спусък, това освобождава пружината и задейства капана. Работи двустранно. 

Подготовка за работа с капан за къртици:

1. Стиснете дръжките за да отворите челюстите.
2. Защипете металната пластина - спусък между челюстите на капана тя е прикрепена с синджир към тялото на капана.
3. Изкопайте отвор в пръстта с големината на капана, пресичайки тунела на къртицата и го поставете така, че челюстите да обкрачват тунела без да го запречват. 
4. Покрийте капана с непрозрачен съд така, че да елиминирате навлизането на светлина и въздух в тунела, без да слагате пръст върху него.
5. Проверявайте ежедневно, като отхлупвате съда!

Важно:Не използвайте капана за друго освен за целите за който е произведен. След като заредите капана за къртици никога не пипайте с гола ръка памуковия механизъм. Обезвреждане на капана след зареждане чрез твърд предмет натискате пусковият механизъм докато не щракне.

 

 

Технически характеристики

МАРКА: Pest Stop Площ на покритие: Зарежда се в един на тунел на подземен гризач Начин на прилагане: Директно в тунела на подземният гризач Количество:: 1 бр Предупреждение за опасности: Никога не бъркай с гола ръка в челюстите на капана , когато е зареден! Целеви Вредител: Къртици, сляпо куче, полски мишки Размери: (д)19,5 x (ш) 7,5 см Монтаж и приложение: Външен Технология: Капан Безплатна доставка: Не Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

  1. Капан
    *

    Оценка от

    Публикувано на

Оценете: Капан PEST STOP челюстен, за къртици и сляпо куче
Вашата оценка:
img
Капан PEST STOP челюстен, за къртици и сляпо куче Добави