Дератизационен тунел R1 24бр

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
165,60 лв.
Кашон дератизационни тунели 24бр против мишки и плъхове
SKU: 24241
Тегло: 5,000 кг.
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Дератизационен тунел с ключ R1 24БР за поставяне на отрови против мишки и плъхове на открито.

Виж заместителен продукт ТУК!

Дератизационните кутии са важен елемент при борба с гризачите, благодарение на двете дупки от страни мишките и плъховете влизат в дератизационните кутии.Дератизационни тунели се използват за залагане на отрови за гризачи, мишки, плъхове около  обекти от хранително-вкусовата промишленост, болници, заведения за обществено хранене складове, животновъдни ферми и др. Дератизационни тунели се  монтират бариерно около сградите предмет на защита от гризачи мишки и плъхове.

Описание на дератизационния тунел R1:

Дератизационните кутии и тунели не позволяват на гризачите, мишки, плъхове да разпиляват отровните примамки и минимизират риска от замърсяване с биоциди на околната среда. Дератизационните кутии защитават отровните примамки поставени в тях от вредни външни влияния - влага, прах и др. и запазват за по-дълго време.Поставената във тях отровата за мишки и плъхове остава активна и атрактивнан дълаг перид от време. Дератизационните кутии ограничават достъпа на деца и домашни животни до поставената в нея отрова за мишки.

Къде се монтират хранилките за гризачи: Така наречените хранилки за мишки и плъхове се монтират предимно външно около сгради, чрез тях се изгражда бариерна дератизация, която има за цел за защити обекта от нападения на мишки и плъхове. Тунела може да бъде използван и за вътрешна употреба в закрити помещения.

Как се монтират дератизационите тунели: Този тунел може да бъде монтиран към пода чрез различни винтове и дюбели или като го залепите с подходящо монтажно лепило.

Характеристики:

Материал: Пластмаса
Размери : 340 x 100 x 92 мм

Количество:24бр

Произход: Полша

Технически характеристики

Безплатна доставка: Да Мерни единици: кг.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Дератизационен тунел R1 24бр
Вашата оценка:
img
Дератизационен тунел R1 24бр
Може да имате нужда и от това: