Телефон 0879 400 500

Уреди против змии

Покажи филтри
Сортирай по: Позиция
  • Име
  • Сума
Показвай по 40
  • 80
  • 100
 
35,00 лв.
Ултразвуков електронен уред за борба със змии. Площ на покритие 800кв.м
 
45,68 лв.
Ултразвуков електронен уред за защита от къртици,сляпо куче и змии за 1500кв.м
 
48,00 лв.
Електронен уред за подземни гризачи къртици, сляпо куче и змии защита до 1500кв.м
  Промо

Нормална цена: 73,90 лв.

Special Price 65,59 лв.

Уред против змии за 1500 кв.м и Препарат против змии Rettil Raus Mondo Verde
  Промо

Нормална цена: 73,90 лв.

Special Price 65,68 лв.

Комплект уред против змии за 1500кв.м и Препарат Mondo Verde Rettil Raus 50кв.м
 
4,30 лв.
DURACELL, D /MN1300/, 1.5V, алкална
 
4,00 лв.
Батерии DURACELL PROCELL R20/D
Сортирай по: Позиция
  • Име
  • Сума
Показвай по 40
  • 80
  • 100

Уреди против змии

Уредите против змии са електронни устройства, които излъчват ултразвук или вибрация в зависимост от модела. Както всички знаем змиите са влечуги и са силно чувствителни към вибрации разпространяващите се по плътността на почвата.Именно тази тяхна слабост използват уредите против змии, като излъчват вибрации в почвата и плашат и отблъскват змиите от зоните, в които сте поставили уредите.

Какво представляват уредите против змии:

Уредите против змии наподобяват колчета, които се забива в земята. Корпусите на уредите са изработени от различни материали пластмаса или алуминии в зависимост от модела.Корпуса на уреда против змии е кух и в него се намира основното тяло, като излъчва ултразвук или моторна вибрация заедно с захранващите батерии. Всички уреди са влаго защитени и издръжливи на външни атмосферни условия.

Колко вида уреди против змии има:

Има две основни технологии за излъчване на вибрация от уредите против влечуги.Най масовият уред има зумер и чрез него излъчва ултразвуков сигнал, който се превръща във вибрация при допира си с корпуса на апарата и от там по плътността на почвата, в която е поставен.Този тип уреди имат средна площ на покритие около 500-800 кв.м. От значение за ефекта на уреда е вида и плътността на почвата или казано с други думи колкото по рехава и песъчлива  е почвата толкова по слабо се предава вибрацията и респективно и ефекта е по слаб в такъв тип почва се поставят повече уреди, с което вибрациите да наситят охраняемата зона. По мощният и силен уред против змии използва моторна вибрация, което значи, че вместо зумер този уред има електромотор със специална технология за механично издаване на силна вибрация. Този тип уреди имат площ на покритие 1200-1500 кв.м. 

ВАЖНО! Вибрациите от уреда се гасят и не може да преминат всякакви препятствия като вкопани бетонни пътеки, пояси, огради