Лепливи капани с дератизационно лепило за мишки

Капани за мишки и плъхове с лепило.

Отнася ли се до мишите капани, най-традиционният метод е капан с щракване, известен още като пружинен капан. Но това не е единственият Ви вариант. Лепкавите капани или капаните с лепило също са леснодостъпни. Но работят ли всъщност?

Когато мишките са примамени към лепкавия капан, те се обездвижват от лепилната повърхност. Те умират от хипотермия, тъй като не могат да се движат и поддържат телесната си температура. Капанът с лепило се състои от плоско парче картон, покрито със специално проектирано лепкаво лепило, което улавя моментално гризачите.

Какви лепливи капани за гризачи, мишки и плъхове да използваме

Капаните с лепило  имат слой от силно лепило със или без примамка. Те могат да са под формата на поднос, дърво, пластмаса или картон. Лепилото не е токсично или опасно за околната среда или домашни животни.

Тези капани са идеални за употреба в домакинството, в складове и магазини и също на места, където традиционните капани не могат да се използват. Те привличат 'жертвата', което ги заклещва в лепилото. Примамката е често храна или феромон, или и двете.

В зависимост от това какъв тип гризач желаете да уловите плоскостите са два вида: леплива плоскост за улавяне на плъхове, тя е по голяма от тази върху която се улавят по малки гризачи като мишки например, има повече лепило, за да може да задържи върху себе си плъха.

Поради големината на този тип капани може да успеете да уловите и плъхове и мишки като един леплив капан може да улови до няколко гризача едновременно. Предимно се използват в закрити помещения и по рядко се използват на открито, тъй като лепилото не трябва да бъде напрашвано или намокряно.

Леплива плоскост капан за мишки представляват хартиени плоскости с дератизационно лепило, което улавя мишките моментално върху лепливата плоскост. Повечето лепливи капани за мишки са ароматизирани с различни видове миризми, които привличат гризачите в капана и не е необходимо да поставяте хранителна примамка. Този тип лепливи капани се използват предимно на закрито, тъй като лепилото не трябва да бъде намокряно или запрашвано. 

Как да разположим леплив капан срещу мишки и плъхове

Предимствата на лепкавия капан са, че не използва токсични примамки, лесен е за употреба, евтин е и мишките умират на лепилото, за разлика от скитането и умирането на непознато място, както се случва след приемане на отрова. Навсякъде, където видите изпражнения на мишка, трябва да е първостепенното място за слагане на капани за мишка. И колкото повече капани заложите, толкова повече мишки ще хванете. Като цяло тези капани са неефективни на места с много прах, мръсотия или вода.

Ние, от Otrovi.com, Ви предлагаме разнообразие от капани и капани с лепило. Единият модел е капан за гризачи, насекоми и змии плоскост с лепило Catchmaster 48ROOF. Готов за употреба нетоксичен капан, съдържащ най-здравото и силно незасъхващо лепило с незабавен улов при контакт. Но повечето капани с лепило не са подходящи за много студени температури и стаи, тъй като лепилото ще изсъхне много бързо и няма да успее да свърши много работа.

Важно е да се отбележи, че не е точно хуманно да се улавят и впоследствие убиват мишки. Ако предпочитате алтернативен метод, можете да опитате живи капани за мишки, които използват примамки за храна, за да привлекат мишки, със затворена метална врата за улавяне на съществото. След това ще трябва да пуснете мишката обратно в дивата природа. Можете също да опитате използването на възпиращи средства като мента и употребявани котешки отпадъци.

За повече информация как да поставите капана или за повече модели може да посетите нашия сайт или да се свържете с нас.

РАЗГЛЕДАЙ НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА КАЧЕСТВЕНИ КАПАНИ ПРОТИВ ГРИЗАЧИ

Назад към всички новини