Какви примамки да използваме за капаните

Научете всичко за правилния избор на капан за гризачи

Въпреки, че са малки същества, има просто нещо смущаващо в споделянето на дома или офиса с (потенциално) десетки малки мишки, минаващи през стените. Разбира се, много хора не са притеснени, че армия от мишки ще ги вдигне посред нощ от леглото и ще ги повлече надолу в мазето, въпреки това все още има почти първичен страх от тези малки сиви и черни същества.

За щастие, благодарение на съвременните технологии, имаме на разположение невероятни решения като капан за мишки, за да успеем да хванем тези създания (хуманно или по друг начин).

Какво обичат да ядат мишките и плъховете

Но същевременно трябва и да използваме най-добрата налична стръв за мишка в противен случай дори най-перфектно проектираната технология няма да доведе до никакви резултати. В тази статия ще се опитаме да Ви препоръчаме най-добрите опции за примамки, за да успеете да се справите с натрапниците.

Преди да започнете да се гмуркате с глава в света на гризачите, избирайки най-добрата стръв, трябва да разберете колко умни, хитри и инстинктивни са мишките. С невероятен слух, зрение и обоняние, което е далеч отвъд това, което повечето хора биха предположили, улавянето на мишки може да бъде предизвикателство.

Трябва да можете да надхитрите мишките в дома си, за да се отървете от тях завинаги. Тези малки гризачи не се нуждаят от нищо повече от малка дупка (абсолютно навсякъде), за да получат достъп до вашата сграда или дом. На всичкото отгоре тези малки същества могат да живеят вътре в стените.

Високо интелигентни създания, те могат да реагират различно на различни видове примамкаи за мишки. Трябва да опитате различни решения за стръв, докато не намерите най-добрата стръв за капан за мишка.

Мишките са хитри малки същества. Могат да се опитат да се промъкнат със стръвта, преди да бъдат хванати. Те ще общуват помежду си и ще успеят да предупредят и другите си приятели. Най-добрата стръв за мишки примамва гризачите с вкуса си и успява да ги излъже, за да може да се хванат на капана .

Мишките ядат повечето неща, но вътре в домовете те са много привлечени от висококалорични сладки и мазни храни. Общото убеждение, че гризачите обичат сиренето, е само мит. Мишките ядат сирене, ако няма друга храна.

Продуктът трябва да бъде свеж и мек. Не можете да използвате стара или гранясала мазнина. Според нашите експерти, десетте най-добри примамки за гризачите са:

  • Ядки и семена- Гризачи обичат слънчогледови семена и семена от житни растения
  • Пушен бекон - Миризмата на осолен или пушен бекон е истинска божествена цел за гладни паразити
  • Примамка за мишки и плъхове паста 100 гр. GUSTO CREMA MONDO VERDE, която може да поръчате от нашия сайт Otrovi.com
  • Фъстъчено масло
  • Желирани бонбони
  • Шоколад
  • Различни видове парченца меса
  • Крекери
  • Храна за животни
  • Растителни масла

Когато избирате тип стръв за мишка, потърсете силно миришещи битови храни, които ще привлекат мишката във вашия капан. Храни с високо съдържание на мазнини или протеини са добър избор. Мишките също имат апетит за сладко, така че сладките лепкави бонбони или шоколад са много ефективна храна за тях.

Всяка една от горните опции се счита за добра примамка за капан. Въпросът коя стръв е по-добра притеснява всеки, който среща гризачи в дома си. Необходимо е да се експериментира и постоянно да се предлагат на гризачите нови "ястия", тогава шансовете за улавяне на вредителите ще се увеличат.

За повече информация може да посетите нашия сайт или да се свържете с нас.

Назад към всички новини