Телефон 0879 400 500

Безотровни капани за гризачи, хлебарки, дървеници и др.

Покажи филтри
Сортирай по: Позиция
Показвай по 40
1 2 3
  Промо

Нормална цена: 22,00 лв.

Special Price 18,90 лв.

Капан за мухи с примамка
  Промо

Нормална цена: 18,60 лв.

Special Price 15,50 лв.

Хуманен капан за мишки STAINLESS STEEL
 
15,00 лв.
Гнездо плашило за оси
 
3,50 лв.
Био капан за мишки и плъхове с леплило
  Промо

Нормална цена: 14,00 лв.

Special Price 12,00 лв.

Капани за мишки и плъхове с лепило 4бр готови за употреба
  Промо

Нормална цена: 12,00 лв.

Special Price 9,99 лв.

Леплив капан за мишки и плъхове с атрактант
  Промо

Нормална цена: 12,50 лв.

Special Price 11,55 лв.

Комплект от 12бр капани за оси
  Промо

Нормална цена: 24,90 лв.

Special Price 21,55 лв.

Капан за оси с течна примамка комплект 2бр
 
14,53 лв.
Мухоловка с два вида атрактант и лепило CatchMaster Gold Stick 24
  Промо

Нормална цена: 12,90 лв.

Special Price 10,80 лв.

Дискретен и безопасен за хора и животни капан за мишки
 
7,89 лв.
Капан с лепило за мишки, плъхове, насекоми и змии
 
3,89 лв.
Книга капан за мишки с лепило 24.5 x 12см
 
4,89 лв.
Капан за плъхове и мишки книга с лепило 35 x 23см
  Промо

Нормална цена: 165,60 лв.

Special Price 93,60 лв.

Кашон дератизационни тунели 24бр против мишки и плъхове
  Промо

Нормална цена: 29,17 лв.

Special Price 27,50 лв.

Автоматичен капан за всички видове подземни гризачи къртици, сляпо куче и полевки.
  Промо

Нормална цена: 6,50 лв.

Special Price 6,20 лв.

Капан за плъхове Лесно зареждащ се!
 
3,20 лв.
Голям безотровен капан с лепило за мишки и плъхове 31 x 15 см
 
14,99 лв.
Защита от голи охлюви
 
11,50 лв.
Електрическа хилка за унищожаване на комари, мухи, оси
 
48,00 лв.
Маджун за закрепване на дератизацинни плоскти и кутии към подови повръхности 15м.
 
19,90 лв.
Мини Делта Трап феромонов капан за складови молци и молци по сушени плодове
 
30,00 лв.
Мо-Би Трап - капан за тютюнев молец
 
32,00 лв.
Капан за мухи с лепило ролка 9л.м
  Промо

Нормална цена: 25,00 лв.

Special Price 16,99 лв.

Капан за дървеници THE BUGO 12 бр. комплект
  Промо

Нормална цена: 25,00 лв.

Special Price 16,99 лв.

Капан за дървеници THE BUGO 12 бр. комплект
 
10,50 лв.
Капани за охлюви еко без препарати и химикали.
 
2,50 лв.
Капки примамка за охлюви
 
0,99 лв.
Екологичен капан за хлебарки с лепило
 
21,90 лв.
Препарат против мишки, плъхове и гризачи защита до 20кв.м
 
13,50 лв.
Примамка за мишки и плъхове 100гр
 
8,50 лв.
Капан молци по дрехите 2бр.
 
8,50 лв.
Безотровни феромонови капани за молци по Храните 2бр
  Промо

Нормална цена: 102,00 лв.

Special Price 89,00 лв.

Електронен автоматичен капан за плъхове

  Промо

Нормална цена: 69,00 лв.

Special Price 58,99 лв.

Електронен капан за унищожаване на мишки чрез ток.
 
20,50 лв.
Капан за хлебарки с хранителен атрактант 30бр
 
15,59 лв.
Гео Трап безотровен леплив капан за хлебарки
 
8,19 лв.
Капан за хлебарки с хранителен атрактант.
 
7,49 лв.
Безотровен леплив капан за улавяне на хлебарки.
 
16,20 лв.
Леплив капан за мишки плъхове и съсели TOPI STOP
 
15,00 лв.
Капан за дървеници Catchmaster Комплект от 4бр супер капани.
Сортирай по: Позиция
Показвай по 40
1 2 3

Без отровните капани за вредители са различни по вид и начин на улавяне на вредители. Те служат за моментално улавяне на вида вредител, за които са предназначени. Този вид капани не съдържат биоциди и може да заместят употребата на отрови или препрати за борба с насекоми или гризачи.В тази категория влизат всички капани за мишки, капани за плъхове и различни видове насекоми. Правилният избор на капан е от решаващо значение за ефективността на провежданата борба. В тази връзка ще се опитам да Ви представя някой от на--добрите и ефикасни капани за гризачи и насекоми.

Капан за мишки: Предлагаме много видове капан за мишки, като разликите при тези средства за контрол на числеността на мишките и плъховете се различат. 

Капан за мишки с лепило: Тези капани служат за моментално улавяне на гризачите върху лепило. Тези капани са за еднократна употреба изхвърлят се след като веднъж уловят гризач. Този вид капан за мишки с лепило се поставя самостоятелно или във защитена кутия.Повечето видове капани са ароматизирани и не изискват допълнителна примамка за мишки. Залагането на капаните става в зони и места, на които сте забелязали активност на гризачи. Повечето капани са качествени капани за гризачи се предлагат готови за употреба но в случай, че искате сами да си направите капан за мишки с лепило може да си закупите отделно лепило за мишки, като сами си направите капаните.

Капан за плъхове: Този вид капани са значително по големи и силни заради точа, че размера на лъха е по голям от този на мишката.Капан с лепило за плъхове е двойно по голям като размер в сравнение с този против мишки. Всичко останало, като метод е същото както при мишките. Всеки капан за плъхове се поставя в зоните, в които сте забелязали активност и следи от плъховете.

Капан за мишки и плъхове: Когато искате да закупите един капан, който да улавя и мишки и плъхове трябва да знаете, че по добрият вариант е да купите по голям капан. Това Ви дава възможност да уловите както малък гризач така и голям. Ако купите малък капан за мишки, не очаквайте да уловите по едри гризачи тези капани са с малак сила и размери.

Капан за хлебарки: Предлагаме различи по вид и размери супер ефикасни капани за хлебарки, които не съдържат отрови и химикали, а само хранителни атрактанти и лепило. Този вид капан за хлебарки е доста ефективен метод за унищожаване на хлебарките в зони, в които употребата на отрова за хлебарки е невъзможна или нежелателна. Този вид защита от хлебарки действа като всеки един капан за хлебарки привлича насекомите чрез хранителният си атрактант поставен върху лепилото. Хлебарките попадат върху лепилото и си остават там! Предкагаме много модели капани за хлебарки разгледай ТУК!

Капан за дървеници: Дървениците са едни от най-трудно унищожаваните вредители. При съмнение за дървеници се използват специални мониторингови капани за дървеници, който имат за цел да установят това дали даден обект е заселен със дървеници. Капан за дръвници се поставя в близост до легла, маси , столове, гардероби. Капна има вграден атрактан, който привлича дървеницата и тя попада върху лепилото по този начин може да установите дали е необходимо да използвате препарати против дървеници а също така дали след пръскане против дървеници обработката е била успешна. Виж всички капани за дървеници ТУК!

Капан за котки: Това са клетки специално предназначени за хуманно залавяне на диви и домашни котки. Хуманните капани за котки са направени от стоманена мрежа и здрав метал, като допълнително са боядисани със прахва боя. Този вид капни имат за цел да улавят котки за да бъдат транспортирани от едно място на друго. Капаните не нараняват котките а само ги залавят. Иа различни модели капани за котки, разликите в моделите са главно размерите и материала, от който са изработени.

Капан за къртици:  При проблеми с къртици в градината този метод е един от най ефективните, които може да намерите бързо и лесно. Предлагаме на 30 модела капна за къртици на топ цени и качество. Всеки вид капан за къртици е тестван и изпитан от нас и нашите клиенти многократно. Капаните за къртици са няколко вида, като първо ще започна с :

Хуманен капан за къртици: Този капан залавя къртицата без да я наранява. Представлява специфична тръба с две еднопосочни клапи, като когато къртицата попадне в тръбата тя не може да излезе от нея след улов подземният гризачи се пуска далеч от вашият двор или градина.Този капан за къртица се заравя в тунела на къртиците и се затрупва с пръст.

Челюстен капан за къртици: Изключително ефективен начин да уловите натрапниците във двора или градината.Капана за къртици се поставя в предварително изкопана дупка в тунела на къртицата или сляпото куче, зарежда се и след, като подземният гризач мине и активира капана той я улавя. Този вид капан за къртици се използва успешно от години не само в България но и в цяла Европа. Към челюстните капни за къртици спадат доста модели които може да видите ТУК!

Капан за оси: Капаните за оси са ефективен метод за борба с оси на открито в дворове и градини.Този вид капан за оси няма бърз ефект но пък за сметка на това може да улавя случайно преминаващи оси цяло лято. Капаните за оси са найлонови или пластмасови конструкции пълни с атрактант, който привлича осите и те влизат в него, като не могат да излезнат и загиват вътре в корпуса на капана. Предлагаме много видове капан за оси ВИЖ ТУК!