Препарат против дървояди Bochemit Plus I APP готов за употреба

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
9,49 лв.
Препарат против дървояди Bochemit Plus I APP готов за употреба
SKU: 21341
Тегло: 0,500 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bochemit

Описание и начин на употреба

Препарат против дървояди Bochemit Plus I APP готов за употреба

Готов за употреба препарат за унищожаване на дървояди Bochemit Plus I APP. Бохемит плюс е инсектициден препарат за унищожаване на дървояди и други дърворазрушаващи насекоми. Препарата за унищожаване на дървояди Bochemit Plus защитава не само от дървояди, а и от гъби и плесени, като инпрегнира вече заразената дървесина и унищожава дървоядите във всички стадии.

Как се използва Bochemit Plus :

Подготовката на основата е важна част, когато търсим добър резултат при борбата и унищожаването на дървояди. Повръхностите, които ще третирате трябва да са здрави и почистени от стари покрития, които биха попречили на проникването на унищожаващият преперат в структурата на дървото и свързването на дъвото с препарата против дървояди. Препоръчително е дървото нападнато от дървояди, е да бъде шлайфано и да бъдат отстранени едрите дървесни власинки, за да може да намалите разходната норма на препарата против дървояди.

Препарата против дървояди е за вътрешна и външна употреба, като има четири основни начина на третиране на повръхностите с него.

1. Защита от дървояди чрез напръскване Това е най-разпространеният и лесен начин за да се отървете от дървоядите. При този тип третиране трябва да напръскате много внимателно и обилно всички заразени повърхности като наблегнете на сглобки или места на които няма крайно лаково покритие за да може препарата да попие в дървото и да унищожи ларвите на дървояда.

2. Защита от дървояди чрез намазване с четка или валяк Може да обработите дървени повърхности или малки елементи с голяма прецизност без да цапате околни предмети или материали. Препоръчва се предимно за вътрешна употреба за третиране на паркет, рамки на картини, детайли от мебели, греди и др.

3. Защита от дървояди чрез инжектиране Най- ефективният но и най трудоемкият метод. За да обработите чрез инжектиране е необходимо да се снабдите със спринцовка и игла след което да вкарате от препарата в всяка една дупка на дървояда по няколко пъти. Използва се за всякакви видове елементи като вътрешни така и външни.

4.Защита от дървояди чрез потапяне Този метод е рядко използван и се прилага предимно за малки дървени детайли. 

Ако ви е необходимо по-голямо количество от същият препарат може да използвате разфасовка от 1кг

Bochemit Plus I APP е подходящ за защита от дървояди на всякакви дървени повръхности. От покривни конструкции до дребни елементи на мебели или паркет. Bochemit Plus I APP дава ефективна защита от :

Дървояди

Дървоядни гъби

Плесени и мухъли

Термити

Други дърворазрушаващи насекоми

Разходна норама: 

0.5кг за 1-5кв.м

Внимание! Използвайте биоцидните препарати безопасно!
Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата!

Производител: Bochemit

 

Технически характеристики

МАРКА: Bochemit Безплатна доставка: Не Мерни единици: кг.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат против дървояди Bochemit Plus I APP готов за употреба
Вашата оценка:
img
Препарат против дървояди Bochemit Plus I APP готов за употреба
Може да имате нужда и от това: