Телефон 0879 400 500

Електронен ултразвуков уред за борба с гризачи PEST X REPEL PR 500.2

Цена (с ДДС):
39,00 лв.
В наличност
Брой:

Ултразвуков електронен уред за борба с гризачи, мишки и плъхове до 160 кв.м.

Характеристики

Артикулен номер: 50021

Тегло: 0.2000

Производител: Pest-X-Repel

Сподели

Електронен ултразвуков уред за борба с гризачи PEST X REPEL PR 500.2

Принцип на работа на ултразвуковият уред против гризачи:
Уредът за гризачи използва комбинирано въздействие на ултразвук и флаш лампа за постигане на висока ефективност в борбата с гризачите/мишки, плъхове и съсели/. Ултразвуковите вълни са нечуваеми за хора и едри животни, но имат силно въздействие върху вредните гризачи/мишки и плъхове/. Мигащата светлина има допълнително въздействие и увеличава ефекта от ултразвуковите вълни, като плаши гризачите и зрително.

Ултразвуковите вълни и мигащата светлина нарушават жизнените функции на гризачите и предизвикват паника сред и страх тях. Гризачите престават да се хранят и размножават и в последствие напускат охраняваната площ от уреда против гризачи. Формата и честотата на излъчваните импулси се променя постоянно, за да се избегне привикването на вредните гризачи към тях. Ултразвуковият уред за гризачи намалява плътността на вредните насекоми - мравки, дървеници, паяци.

Указания за употреба на електронният уред за защита от гризачи:
Включете ултразвуковият уред против гризачи към захранване 220V, в близост до охраняваната площ. Индикаторните лампички светват последователно, което е индикация за работа на уреда за гризачи. Изберете един от двата режима на работа на устройството за гризачи.

– само ултразвук или ултразвук + флаш лампа. За постигане на максимален ефект и защита от гризачи - мишки и плъхове оставете уреда да работи постоянно. Пазете ултразвуковото устройство от вода и пряка слънчева светлина.

Профилактични мероприятия за защита от гризачи:

Това, което благоприятства появата на гризачи/мишки и плъхове/ са откритите храни и хранителни отпадъци. Прибирайте хранителните продукти и изхвърляйте отпадъците по този начин ще избегнете допълнителна поява на гризачи. Добрата битова хигиена и гризачите рядко се срещат заедно. Добре е преди използването на уреда срещу гризачи да осигурите изходи от помещенията. Така ще ускорите ефекта на уреда срещу гризачи. След напускането на гризачите затворете всички входове и замажете дупките в стените и пода ако има такива, уплътнете процепите под вратите, понякога те са вход за нежеланите гризачи. Добрата профилактика ускорява и повишава ефекта от работата на ултразвуковия уред за борба с гризачи/мишки и плъхове.

Флаш лампа светкавица против гризачи:
Има допълнителен плашещ ефект срещу гризачите/мишки и плъхове/ и някои насекоми.
-Преместете превключвателя нагоре за да включите флаш лампата, тя плаши гризачите особено ефективна е в тъмни помещения или нощно време.
-Преместете превключвателя надолу за да изключите флаш лампата.

ОЧАКВАНА ЕФЕКТ ОТ УРЕДА ЗА ГРИЗАЧИ:
Първоначалният ефект от работата на ултразвуковият уред против гризачи се проявява след 10-12 дни, а максимален ефект се постига след още около седмица. През този период вероятно ще забележите повишена активност на гризачи. Това е нормално – под въздействие на ултразвука и мигащата светлина те напускат укритията си, а в последствие и помещенията. След това гризачите изчезват почти изцяло. Използването на допълнителни средства (капани, примамки, др.) през този период дава много висок ефект.

ВНИМАНИЕ:
- Не поставяйте прегради пред уреда за гризачи - това силно намалява ефекта предметите спират ултразвуковите сигнали и гризачите не се плашат от тях;
- Наличието на меки предмети в помещението (тапицирани мебели, килими, др.) намалява ефективността 30-50%. В този случай е удачно да поставите още един  ултразвуков уред за гризачи в помещението;
- Ефекта от работата на уреда против гризачи се проявява само в помещението, в което той работи. Ако желаете да охранявате и други помещения – трябва да инсталирате по един уред против гризачи във всяко от тях.

Най-често задавани въпроси за уреда срещу гризачи PR 500.2 :

- Предотвратява ли ултразвуковото устройството случайни посещения на гризачи?

Не. Няма средство, което да предотврати случайни посещения на гризачи. Уреда против гризачи създава среда, която е непоносима за гризачите и дори случайно да попаднат в охраняваната територия, те не могат да се установят там. Затова скоро след появата си изчезват отново.

- Какво може да предизвика случайни посещения на гризачи?

Преди всичко лошата битова хигиена и откритите храни и хранителни отпадъци. Освен това резките климатични промени, често предизвикват миграция при гризачите. Също така не добрата уплътненост на помещенията, наличието на дуки, цепнатини, пролуки, отворени врати изобщо места, от където гризачите могат да навлязат трябва да се сведе до минимум.

- Електронният уред за борба с гризачи влияе ли на домашните животни? 

Не. Влияе само на гризачи и някои видове насекоми. Разбира се, тук спадат хамстерите и морските свинчета и зайци.

Технически данни :
Захранващо напрежение: 220V/50Hz
Консумирана мощност: 7W
Ефективна площ: 160 кв.м.

Произход: България
Гаранция 12м. 

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриер  Jobs.bg - Обяви за работа от НАДЯ - 2013 ЕООД  Работа за Спиди АД - ID: 22337 - БУЛСТАТ: 131371780, свободни ...за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

email: info@evropest.com

Може да имате нужда и от това
  Промо
Комплект за защита на автомобил от гризачи Kemo M100N и BARDAHL

Нормална цена: 60,90 лв.

Special Price 55,60 лв.

  Промо
Ултразвуков уред против мишки, плъхове и мравки GARDIGO MÄUSE-AMEISEN-ABWEHR DUAL

Нормална цена: 49,80 лв.

Special Price 43,69 лв.

  Промо
Електронен уред за борба с гризачи PEST X REPEL MC-201

Нормална цена: 21,00 лв.

Special Price 19,90 лв.

  Промо
Ултразвуков уред против мишки, плъхове и мравки Gardigo Mouse Repellent Duo

Нормална цена: 79,00 лв.

Special Price 54,90 лв.

Изпратете ни запитване: