Репеленти против мишки и плъхове

Натурални препрати против гризачи, мишки и плъхове.

Репелент или спрей против гризачи е един от многото методи за прогонване на мишки и плъхове. Представляват изцяло натурални препарати направени от етерични масла, които гризачите не обичат.

Те създават ароматна бариера на местата, на които са поставени, като основната идея на този тип продукти е не само да прогонят заселените мишки и плъхове от обработената с репелента площ, но също да предотвратят и преминаването на нови такива през нея.

Какви отблъскващи препарати срещу мишки, плъхове и гризачи да използваме и колко ефективни са те?

Репелентът защитава от нагризване всички повърхности, върху които е нанесен. Готов за употреба, гризачите не харесват освен неговата миризма и неговият вкус. Важно е да се отбележи, че спреят е напълно безвреден за хората.

Мишките и плъхове имат необходимостта от намаляване на непрекъснатия растеж на зъбите си. Те трябва да ги изпилват непрекъснато, ето защо са склонни да гризат дори негодни за консумация обекти, като например дърво, кабели и електрически инсталации, пластмаса, кутии за хранителни продукти, картон, кожа, изолационни панели, и др.

Затова най-подходящото решение за този проблем е репелент против гризачи. Напръсквате предметите със спрея и оставяте да подейства. С течение на времето мишките спират да посещават напръсканите места. След което периодично пак трябва да се пръска, за да се предотврати повторното им връщане.

С идващите студени дни, гризачите ще започнат да търсят подслон и храна за зимата. Вашият автомобил се превръща в едно от любимите им места и неусетно вие ставате жертва на малките натрапници.

Ние, от Otrovi.com, Ви предлагаме ефикасно решение в лицето на нашия репелент против нагризване на кабели от гризачи BARDAHL. Уникално разработена формула, която отблъсква напръсканите с препарата елементи на автомобила. Препаратът за отблъскване на гризачи от превозни средства има мигновен ефект върху мишки, плъхове, катерици и белки.

Важно е да се отбележи, че спреят няма напълно да реши проблема Ви с гризачите, тъй като само ще ги отблъсне от напръсканите места. Но въпреки това е ефикасен метод, ако само искате да спрете мишките от нагризване на вашите кабели.

Основното предимство на спрея е, че не се налага да се занимавате с отрови и капани, което може да Ви отнеме доста време. Гризачите са нагли нашественици и борбата с тях е трудна и дълга. Но също така е напълно безвреден за хората и техните домашни любимци.

Като всеки един продукт, и репелентът има своите недостатъци. При употреба може да усетите миризмата на етеричните масла, от които е направен, заради това не използвайте продукта в спални помещения или в близост до места с хранителни продукти.

Както всички репеленти ароматната бариера изветрява с течение на времето и трябва да бъде подсилвана на около две седмици, репелентът не трябва да бъде намокрян или измиван с вода, което значи, че ако го използвате навън, трябва да напръсквате с него след всеки дъждовен ден.

Борбата с гризачи чрез репеленти изисква постоянство и непрекъснато третиране с препарата на желаните от вас места, това е така, защото трябва да поддържате ароматната бариера, за да има постоянен ефект.

За правилна употреба преди да използвате препарата против гризачи разклатете добре флакона, нaпpъcĸaйтe cъc cпpeя мecтaтa, в които cтe зaбeлязвaли вpeдни гpизaчи и ocтaвeтe дa дeйcтвa oĸoлo 7 – 14 дни. При необходимост напръскайте отново.

Haй-добър eфeĸт oбaчe ce пoлyчaвa, ĸoгaтo ce ĸoмбиниpaт двa мeтoдa, a имeннo капан с лепило в cъчeтaниe c пpeпapaти cpeщy мишĸи т.e. зaлaгaтe и oт двaтa пpoдyĸтa нa paзлични мecтa, a нe ги cмecвaтe. Доказан най-добър ефект срещу борбата с вредителите.

За повече информация може да посетите нашия сайт, да разгледате нашите репеленти против гризачи или да се свържете с нас.

ИЗБЕРИ КАЧЕСТВЕНИ И ЕФЕКТИВНИ ПРОДУКТИ ПРОДУКТИ ПРОТИВ МИШКИ, ПЛЪХОВЕ И ГРИЗАЧИ

 

Назад към всички новини