Електронен капан за гризачи

Всичко, което трябва да знаете за електронните капани за мишки и плъхове е тук!

С наближаването на есента и падането на температурите, може да откриете, че няколко нежелани гости са решили да направят дома ви свой собствен. По-хладните сезони означават, че повече мишки и други гризачи ще започнат да търсят подслон в топлите домове, така че е важно да бъдете подготвени.

Мишките могат да бъдат нещо повече от неудобство: Те могат бързо да превземат вашето пространство, докато разпространяват болести и увреждат имуществото Ви. 

И така, преди да срещнете първия си неканен гост тази есен, трябва да разучите начини как да защитите дома си от тези и други вредители.

Ефективни ли са електронните капани за мишки и плъхове

Препоръчваме Ви да останете в настъпателна позиция, като научите най-добрите начини да се отървете от мишките и да гарантирате, че използвате капана, който работи най-добре за вас. Ако вече сте премахнали лесния достъп до дома Ви и постоянното снабдяване с храна и вода, но все още намирате следи от мишки, трябва да започнете търсенето на капан за мишки, който ще работи най-добре за вас.

Има няколко различни типа капани за мишки, които могат да варират драстично в цената, изисквания за настройка, функция и дизайн. Капаните, които може да закупите са електронен, механичен, капан с лепило и капани, които улавят мишките живи. Най-доброто място за поставяне на капан за мишка е в района (ите) на вашия дом, който е най-уязвим: помислете, че мишките обикновено тичат по стени и се крият зад боклука.

В тази статия ще Ви обясним повече за електронния капан за гризачи.

Най-вероятно сте чували за електрическите капани за плъхове, но повечето потребители не разбират как работят тези устройства, колко са ефективни и кога, като цяло, има смисъл да замените по-традиционните средства с тях. Както вече можете да се досетите от името, самият капан работи с електрически ток.

Важно е да се отбележи, че при работа електронните капани за плъхове са много прости и удобни, а ефективността на такива устройства е доста висока - ако се използват правилно, те могат дори да унищожат голяма популация от плъхове във вашия дом.

Ние, от Otrovi.com, Ви предлагаме Електронен капан PEST STOP за унищожаване на мишки, който е алтернатива на всякакви токсични химикали и опасни капани.

Компактната клетка не заема много място, захранва се от 4 броя батерии АА 1.5v и  унищожава вредителите по хуманен начин. Изразходва малко енергия и с един комплект батерии успява да унищожи до 50 броя гризачи. Препоръчително е да се използва за вътрешна употреба.

Електрическият капан убива гризачи без необходимост от използване на токсични вещества и затова е идеално решение за домове с малки деца, тъй като не изисква вредни отрови или химикали за работа.

Работата на електрическия капан за плъхове се основава на прост принцип, който представлява следното: гризачът е влезнал в капана и се опитва да издърпа стръвта от него, затваря електрическата верига върху себе си. Токът с високо напрежение преминава през тялото му, което води до почти моментална смърт на животното, БЕЗ продължително мъчение над животното.

Едно от основните предимства на електронния капан за плъхове е „хигиената“ на използването му. В сравнение с отровите, които трябва да се поставите из целия Ви дом, както и механични капани, които при задействане често оставят изсъхнали петна от кръв на пода, а също така и неприятни за повечето хора гледки. 

Другите предимства на капана са, че е компактен, хуманен и лесен за употреба.

Последен съвет от нашите експерти, е да поставите правилната стръв в устройството (линк към Какви примамки да използваме за капаните), да изберете подходящото място, да проверявате капана и винаги да носите ръкавици при изхвърляне на трупа на гризача. Също така, не използвайте и капана на открито, за да не нараните други безобидни животни.

За повече информация може да разгледате нашите електрически капани за гризачи или да се свържете с нас 0879 400 500.

Назад към всички новини