Репелент срещу влечуги змии и гущери I.N.D.I.A 5кг

Изчерпан
4 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
185,00 лв.
Репелент за прогонване и отблъскване на змии и гущери
SKU: 260
Тегло: 5,000 кг.
Производител: I.N.D.I.A. Италия
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: i.n.d.i.a

Описание и начин на употреба

Отблъскваща гранула срещу змии 

Уважаеми клиенти, продукта е временно не наличен, моля вижте заместителен продукт тук!

Гранулиран репелент против змии и гущери препарата съдържа ароматна есенция от камфорово масло което действа отблъскващо на всички влечуги (змии, гущери )от третираните площи.

Препарата против змии и гущери представлява суха гранула(инертен материал напоен с камфор) с която се обработват места където има наличие на змии и гущери или има вероятност да се появят. Препарата създава ароматна бариера която предпазва от навлизане на влечуги или прогонва вече заселени такива от обработените с него площи.

Начин на употреба на репелента за змии:

Разпръснете репелента чрез поръсване в пространството, което е нападнато от змии, гущери  или в пространството, в което не трябва да проникват влвчугите като:градини, къмпинги, цветни лехи, дървени трупи, ливади всички видиве земини и тревни площи. 

Разходната норма на репелента за змии:

Разходната норма на препарата против змии е 100 гр.от репелента  на 10 кв.м. За по-добри резултати,или при висока плътност на змии удвойте дозата на репелента за влечуги. Повторете третирането с репелента на всеки 8-10 дена и след валежи или поливане.

Този репелент против змии и гущери е предназначен за обработка на големи площи или площи с по чести обработки против змии и гущери.  

 

Технически характеристики

МАРКА: i.n.d.i.a АДВ:: Камфорово масло: по-малко от 5% Доза на приложение: 100 гр - препарат против змии на 10 кв.м. Предупреждение за опасности: Съхранявайте далеч от достъп на деца Винаги четете етикета и описанието на продукта преди употреба Не изхвърляте в околната среда Изхвърлете съдържанието / контейнера в съответствие с местно / регионално / национално / международно регулиране Съдържа камф Целеви Вредител: Змии, влечуги Количество: 5 кг Монтаж и приложение: Външен Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Репелент срещу влечуги змии и гущери I.N.D.I.A 5кг
  Оценка:
  80%
  Доволен съм използвах го преди време но след всеки дъжд трябва да се ръси отново.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Репелент срещу влечуги змии и гущери I.N.D.I.A 5кг
Вашата оценка:
img
Репелент срещу влечуги змии и гущери I.N.D.I.A 5кг
Може да имате нужда и от това: