Препарат против змии SNAKE OUT POWDER 800гр

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
22,00 лв.
Препарат против змии и влечуги 800гр.
SKU: 500707
Тегло: 0,800 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Препарат против змии SNAKE OUT POWDER 800гр. 

Препарата против змии представлява пудра, на основата на екстракт от тропическото дърво Маргоса (Ним). Въпреки леката и ненатрапчива миризма, този препарат е силно отблъскващ за змиите, като е достатъчно да се направи ивица с ширина около 3см, за ефективна защита или 40 гр. от препарата са достатъчни за един квадратен метър. Веднъж нанесена, пудрата има трайност 3-4 месеца, при подходящи климатични условия и липса на проливни дъждове.

Състав: Margosa extract 2%, 

Препарата отблъсква змии и други влечуги, през цялата година, във вътрешни и външни пространства. За максимална защита може да комбинирате с уред против змии така ще си гарантирате най-добрата защита от змии.

Разходна норма: 40 гр./m2 една опаковка от 800гр ще стигне за защита от змии на 20-25 метра.

Употреба на препарата за змии:

Сложете ръкавици. Отворете съда на опаковката, премахнете капака, като държите далече от лицето си. Разпръснете равномерно препарата против змии на повърхността (камъни, пръст и пр.), създавайки линия с широчина 3-5 см. приблизително по периметъра на пространството, което искате да защитите от змии и влечуги. Използвайте 40 гр. продукт  на метър от линията. Действието на препарата за змии е с продължителност 3-4 месеца. В случай, че вали използвайте повторно.

ВАЖНО!!!

Предпазни мерки за потребителя и общественото здраве: Ако потърсите лекарски съвет, трябва винаги да носите съдържимото на продукта или етикета. Да се държи далече от деца. Прочетете етикета преди употреба. Измийте щателно ръцете си след употреба. Носете предпазни ръкавици. 
Първа помощ: Ако забележите зачервяване на кожата посъветвайте се и посетете лекар.

ВНИМАНИЕ: Предизвиква раздразнение на кожата.

Количество:800гр

Срок на годност: Виж опаковката

Произход: Гърция

Технически характеристики

Безплатна доставка: Не Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат против змии SNAKE OUT POWDER 800гр
Вашата оценка:
img
Препарат против змии SNAKE OUT POWDER 800гр
Може да имате нужда и от това: