Препарат за отблъскване на змии и гущери 1000 мл.

Изчерпан
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
43,90 лв.

Гел кубчета за отблъскване на  влечуги 

SKU: 500550
Тегло: 1,000 кг.
Производител: Farmap Италия
EAN: 8034076751896

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Стопер препарат против  змии, гущери и влечуги 1000 мл. 

Препарата за отблъскване на змии, гущери и влечуги е комбинация от етерични масла под формата на малки гел кубчета , специално създадени да ограничават достъпа по естествен начин на змии и гущери на открити и закрити места.

Изключително подходящ за третиране на открито, поради високата влагоустойчивост на гел кубчетата. Този препарат е подходящ за използване в труднодостъпни места чрез ароматна бариера, която излъчва неприятна миризма за змиите и гущерите , но приятна за обонянието на човека.

По този начин отблъсква влечугите далеч от третираните зони ( къщи, тераси, тревни площи, градини, беседки, купчини дърва и др.)

Гел против змии>>прогонващ препарат>> топ цена

Употреба на препарат против змии и гущери:

Почистете третираните зони от екскременти и измийте с течаща вода, за да осигурите по-голяма ефективност на продукта. При правилна употреба е безвреден за хора, животни и растения.

Разходна норма на препарата против влечуги:

За къщи и балкони: Прилагайте препарата в количество от 10 гр./1 м2 – 1 кубче = 5 гр.
За външна употреба: Поставяйте около и между саксии, до стени и огради, създавате невидима бариера за змиите 10 гр./1 м2 – 1 кубче = 5 гр.
Повтаряйте процедурата ако е необходимо или след изсъхване на кубчетата, до пълно изчезване на влечугите.

 

Технически характеристики

Интервал на работа: : Повтаряйте процедурата ако е необходимо или след изсъхване на кубчетата, АДВ:: Етерични масла Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Гел Доза на приложение: 10 гр./1 м2 – 1 кубче = 5 гр Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: змии,гущери Количество: 1000 мл Монтаж и приложение: Външен Технология: Отблъскващ препарат Цвят: Зелени гел кубчета Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. гелче
  Оценка:
  100%
  Доволен съм.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Препарат за отблъскване на змии и гущери 1000 мл.
Вашата оценка:
img
Препарат за отблъскване на змии и гущери 1000 мл.
Може да имате нужда и от това: