Хлебомор гел против хлебарки 20гр.

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
14,00 лв.
Инсектициден гел Хлебомор за унищожаване на хлебарки
SKU: 20525
Тегло: 0,100 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Хлебомор гел против хлебарки 20гр.

Начин на употреба на Хлебомор гел:

Инсектицидният гел хлебомор е готов за употреба. Апликира се на капки с помощта спринцовката, в която се намира инсектицидният гел хлебомор. Една опаковка гел против хлебарки съдържа /два броя спринцовка по 10мл.или общо количество 20мл./ Хлебомор гел против хлебарки дава възможност за ефективна обработка на первази, пукнатини, цепнатини, процепи и други трудно достъпни места, които могат да служат за укритие на хлебарките. С хлебомор инсектициден гел могат да бъдат обработвани и места, където не е възможно да се прилагат препарати против хлебарки на база водна основа като печки,хладилници ел.уреди и др. под умивалници, около кофите за отпадъци, долните плотове на маси, около вертикалните щрангове и тръбите за топла вода, където се укриват, обитават или придвижват инсектите/хлебарките/. Преди обработка с инсектициден гел хлебомор помещението да се почисти.

Хлебомор гел се нанася:

като пунктир: 2см от Хлебомор гел, следвани от 2см необработена повърхност. При ниска заселеност разстоянието между отделните ивици от Хлебомор гела може да бъде увеличено на 4см гел и 4см необработена повърхност.
Поставяне в специални къщички, които се поставят на местата, където се струпват, обитават, или се придвижват хлебарките.
С всяка спринцовка инсектициден гел Хлебомор има /6/бр. безплатни къщички за поставяне на инсектицидния гел хлебомор.

Разходна норма на Хлебомор гел - 30мг за къщичка при малка заселеност и 50 мг при висока заселеност.
3–4 къщички на 10 кв.м при висока заселеност. 1 – 2 къщички на 10 кв.м при ниска заселеност
Третирането с хлебомор може да се повтори след 4 седмици.
АДВ: Диатомит– 50,0 g/100g (50.0.%).

Произход: България

Технически характеристики

Безплатна доставка: Не Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Хлебомор гел против хлебарки 20гр.
Вашата оценка:
img
Хлебомор гел против хлебарки 20гр.
Може да имате нужда и от това: