ГАТ ОМЕГА 1,8 КС Препарат срещу кокошинки, житна гъгрица, оризова гъгрица, житна гъгрица, молец по сушените плодове, хлебарки, мравки, мухи 100 мл.

Изчерпан
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
-14%
Промо цена 20,50 лв. Редовна цена 24,00 лв.
Препарат ГАТ ОМЕГА 1,8 КС 100мл. срещу Препарат срещу кокошинки, житна гъгрица, оризова гъгрица, житна гъгрица, молец по сушените плодове, хлебарки, мравки, мухи
SKU: 50039
Тегло: 0,100 кг.
Производител: ГАТ Майкроенкапсулейшън, Австрия

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: ГАТ Майкроенкапсулейшън, Австрия

Описание и начин на употреба

Широкоспектърен инсектицид за борба а кокошинки, гъгрици, хлебарки ГАТ ОМЕГА 1,8 КС 

Препарата слага край на проблемите с резистентността на вредните насекоми. Изключително ефикасен инсектицидиден препарат с дълго остатъчно действие срещу кокошинки, житна гъгрица, оризова гъгрица, житна гъгрица, молец по сушените плодове, хлебарки, мравки, мухи.

Формулацията на ГАТ ОМЕГА 1,8 КС (миниатюрни капсули във водна среда) го правят изключително ефективен, както при прилагане чрез напръскване, така и чрез обработка със студен и топъл (УЛВ) генератор.

Препарат Гат Омега против кокошинки на Топ цена

За какви вредители се използва препарата:

ГАТ ОМЕГА 1,8 КС е широкоспектарен инсектицид за унищожаване на различни плъзящи и летящи насекоми:

 

мухи (Musca domestica, Musca autumnalis, Haematobia irritans)  Студен аерозол
мравки (Lasius niger )  Студен аерозол
хлебарки (Blatella germanica, Blata orientalis )  Студен аерозол
кокошинки в кокошкарници срещу  (Dermanyssus gallinae)  Студен аерозол
мрачен бръмбар (Alphitobius diaperinus)  Студен аерозол
житна гъгрица(Sitophilus granaries)  Студен аерозол
оризова гъгрица(Sitophilus oryzae)  Студен аерозол
ърнов бръмбар(Rhizopertha dominica)  Студен аерозол
суринамски брашнояд(Oryzaephilus surinamensi)  Студен аерозол
ръждивочервен брашнян бръмбар(Tribolium castaneum)  Студен аерозол
ютюнев бръмбар(Lasioderma serricorne)  Студен аерозол
тютюнев молец (Ephestiae lutella)  Студен аерозол
молец по сушените плодове(Plodiaintepunctella)   Студен аерозол

 

Употреба на препарата:

ГАТ ОМЕГА 1,8 КС се прилага срещу летящи и пълзящи насекоми, чрез повърхностна обработка с ръчна или моторна пръскачка и чрез електрически агрегат за топъл и студен аерозол. 

Разрешен за употреба в обекти с обществено предназначение ( хотели, търговско-административни сгради, магазини ), лечебни заведения, превозни средства, обекти на хранително-вкусовата промишленост, празни селскостопански складове, в и около казарми, обори, птицеферми, помещения за животновъдни продукти.

Лични предпазни средства:

При използването на инсектициди е препоръчително да изпозвате лични защититни средства. Може да разгледате нашият комплект с лични защитни средства, който включва защитни очила, защитна маска и защитни ръкавици или да видите нашата категория 3М защитни маски и филтри

Как се прилага препарата:

Напръскват се засегнатите зони, като специално внимание се отделя на пукнатините, процепите, труднодостъпните места и навесите. ГАТ ОМЕГА 1,8 КС може да се прилага върху силно -, слабо – и непорьозни повърхности.

Срещу летящи насекоми се третират местата, където инсектите почиват – стени, тавани, прозорци. 
Срещу пълзящи насекоми се третират местата, където инсектите обитават и мигрират – первази, санитарни възли, водопроводни инсталации, зад шкафове, в пукнатини, цепнатини и др.

Срещу кокошинки и мрачен бръмбар в кокошкарници се прилага основно след почистване на постелята и преди ново зареждане. Пръскат се всички повърхности, клетки, гнезда, стойки, като се обръща специално внимание на пода, ъглите и пукнатините. 

ВАЖНО!: Да не се прилага директно върху птиците или яйцата! Само за повърхностна обработка ( с ръчна или моторна пръскачка) 

При масово намножаване: 

50 мл от препарата се разтварят в 5 литра вода за третиране на 250 кв.м


При поддържаща обработка: 

37,5 мл от препарата се разтварят в 5 литра вода за третиране на 250 кв.м. След употреба се проветрява за 4 часа.

 

Обработка с Топъл и студен аерозол в закрити пространства:

Студен аерозол:

25 мл продукт в 5 литра вода за третиране на 600 куб.м

Топъл аерозол: 

12,5 мл от препарата се разтварят в 5 литра вода за третиране на 1 200 куб.м

По възможност вратите и прозорците да бъдат затворени преди обработка и за 30 мин след приключването. След това се проветрява за 12 часа.


Преди обработка всички хора и животни се извеждат от сградите, прибира се всичката храна, вода, продукти, фуражи и др. Третирането може да се приложи след 30 дни при необходимост.

Внимание! 

Използвайте биоцидните препарати безопасно!
Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата!

ГАТ ОМЕГА 1,8 КС предупреждения за опасност при работа

Технически характеристики

Документи:

Санитарно разрешително

МАРКА: ГАТ Майкроенкапсулейшън, Австрия Площ на покритие: 50 мл от препарата се разтварят в 5 литра вода за третиране на 250 кв.м АДВ:: Абамектин Начин на прилагане: Ръчна, моторна пръскачка, генератор за топъл аерозол Антидот: Симптоматично Количество:: 100 мл Вид на препарата: Течност Доза на приложение: Студен аерозол: 25 мл продукт в 5 литра вода за третиране на 600 куб.м -Топъл аерозол: 12,5 мл от препарата се разтварят в 5 литра вода за третиране на 1 200 куб.м Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: хлебарки, кокошинки, мухи, мравки, тютюнев молец, гъгрици, Технология: Бързодействащ унищожаващ спрей Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. кокошинки
  Оценка:
  100%
  За сега има добър резултат

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: ГАТ ОМЕГА 1,8 КС Препарат срещу кокошинки, житна гъгрица, оризова гъгрица, житна гъгрица, молец по сушените плодове, хлебарки, мравки, мухи 100 мл.
Вашата оценка:
img
ГАТ ОМЕГА 1,8 КС Препарат срещу кокошинки, житна гъгрица, оризова гъгрица, житна гъгрица, молец по сушените плодове, хлебарки, мравки, мухи 100 мл.
Може да имате нужда и от това: