Телефон 0879 400 500

Гел за хлебарки

Покажи филтри
Сортирай по: Позиция
  • Име
  • Сума
Показвай по 40
  • 80
  • 100
 
71,90 лв.
Инсектициден гел за хлебарки Адвион Syngenta 100% ефект
 
20,40 лв.
Препарат против хлебарки Адвион гел Syngenta 30гр.
 
9,50 лв.
Гел срещу хлебарки 15гр. Готов за употреба.
 
26,67 лв.
Препарат за хлебарки гел 40гр
 
29,90 лв.
Инсектициден гел за унищожаване на хлебарки МАКСФОРС BAYER 20гр.
 
12,00 лв.
Инсектициден гел Хлебомор за унищожаване на хлебарки
 
0,75 лв.

Еднократна подложка за поставяне на инсектициден гел - 6бр.

Сортирай по: Позиция
  • Име
  • Сума
Показвай по 40
  • 80
  • 100

Какво представлява инсектицидният гел против хлебарки:

Инсектицидният гел е препарат за контрол на хлебарки на база хранителен атрактант смесен с активно вещество. Хлебарките се хранят с него след което умират. Гела за хлебарки няма мирис и не е необходимо да напускате помещенията след обработка с него както е при аерозолните препарати. Повечето гелове остават ефикасни до няколко месеца след първоначалното им прилагане, което значи, че от него се хранят хлебарки от всички стадии на развитие. Гелът за хлебарки ви осигурява по-лесна и неангажираща обработка с по-добър ефект от колкото другите препарати.

Как и къде се използва гела за хлебарки:

Точно заради неговата лесна употреба за нас той е един от добрите продукти за унищожаване на хлебарки от всякакъв тип. Препарата се нанася  директно от спринцовката апликатор върху повръхноста на която сте забелязали хлебарките. Може да нанесете препарата на малки капки или пунктирана линия директно в зоната на обитание на хлебарките или по первази, цепнатини, фуги, каси на врати, електроуреди, компютри и други. Препарата за хлебарки започва да действа веднага като ги привлича и те започват да се хранят с него, след като насекомото комсумира от гела то хлебарката се връща в гнездото си и там заразява всики налични насекоми. Една нахранила се с гел хлебарка може да зарази до 40 други насекоми които не са консумирали от гела /това се нарича ефекта на доминото/. Леталният изход е не избежен, гела действа по бавно но сигурно.

ВИЖ КАК СЕ ПОСТАВЯ ГЕЛ ЗА ХЛЕБАРКИ:

Преди употреба на гела за хлебарки:

Преди употреба на инсектицидният гел е важно да локализирате помещението във вашият дом или офис с най-голяма плътност на хлебарки, обикновенно това са кухните поради наличието на благоприятстващи фактори като храна, топлина и влага - подходящи места за укритие. Ако вземем за пример една кухня е хубаво е да знаете, че преди да използвате продукта трябва да почистите внимателно от всички хранителни продукти, да не държите на открити места такива, да не оставяте неизмита посуда в мивката, да не оствяте и неизхвърлени боклуци в кофата за смет. Гела е хранителна примамка и за да действа не трябва да има други храни които да се конкурират с него. Имайте предвид, че хлебарката може да издържи много дълго време без храна но не може да издържи дълго без вода. Заради това не трябва да оставяте съдове или мокри повръхности които да привличат хлебарките. Ако изпълните всички тези мерки ефективността от обработката с гела ще бъде в пъти по-добра.

Употреба на гела за хлебарки:

След като сте подготвили помещението за обработка, започнете да нанасяте гела на малки пунктирани линии или капки директно върху заселените части в помещението, ако не желаете да апликирате препарата върху мебели и ел. уреди то може да използвате хартиени подложки или професионални байтстейшъни. Нанесете гела за хлебарки навсякъде където сте забелязали вредните насекоми.

Област на приложение на препарата:

Жилищни, администратовни, търговски и индустриални сгради, училища, търговски и промишлени обекти, складове, апартаменти, магазини, ресторанти, търговски кухни, мотели, хотели, болници, заведения за хранене, както и транспортни средства, като например самолети, влакове, кораби, лодки, автобуси, офиси, старчески домове,  както и други области с наличие на хлебарки.