Защита от гризачи на автомобили и превозни средства

Уреди против гризачи за автомобил

Гризачите могат да нанесат сериозни щети на всеки автомобил или друг вид превозно средство. Мишките и плъховете нагризват кабели, гумени уплътнения и компоненти, които могат да струва стотици левове и да Ви донесат не нужни главоболия. Добрата новина, е че вече има достатъчно ефективна защита от гризачи за автомобили.

Защита на автомобила от мишки и плъхове

Защо гризачите нападат нашите автомобили:

Нападенията на гризачи върху превозни средства са целогодишно но най-силно изразени са през есенно зимният сезон, това е така защото мишките и плъховете търсят топло и защитено място на което да пренощуват.

Нещата се влошават ако автомобила не се кара редовно или престоява на паркинг по дълго време.Щетите от нагизване на кабели идват от вроденият навик на мишките и плъхове да гризат всичко, което могат.

Как да защитим колата си от нагизване от мишки и плъхове?

В последните години уредите против гризачи за автомобили доста усъвършенстватха своите модели. Защитата на автомобили от гризачи е доста отговорна и трудна задача, това изисква от производителите на такъв тип устройства да ги усъвършенстват непрекъснато.

Нашето мнение, е че най добрият начин за защита на автомобил от гризачи са именно тези уреди тъй като те излъчват ултразвукови сигнали непрекъснато, докато вашият автомобил е паркиран и уязвим от нападение на гризачи.Ето и нашите предложения за уреди против гризачи за автомобил:

 

Как действат уредите против гризачи за автомобил:

Уредите излъчват ултразвуков сигнал, който прогонва мишките и плъховете от зоната, в която сте поставили уреда. Мишегона за автомобил се поставя под предният капа на колата или превозното средство защото там са най уязвимите части.

Уредите се захранват директно от акумулатора на 12V или 24V в зависимост от МПС. Ако планирате да не карате вашият автомобил дълго време е необходимо да се снабдите с уред против гризачи на батерии в противен случай акумулатора може да падне и защитата да спре.

За да подсилите защитата е възможна да използвате и допълнителни средства като спрей против мишки, който се нанася върху всички части под капака, чрез пръскане. Спрея против мишки и плъхове създава горчив и лепкав слой върху кабелите, което пречи на мушките и плъховете да ги нагризват, комбинирано с ултразвука ефекта е повече от добър Виж нашите предложения за комбинирана защита:

Комбинирана защита против гризачи

 

Назад към всички новини