Уреди против гризачи

Ултразвукови уреди против мишки и плъхове

Най-честите грешки при използване на уреди против гризачи.Често, когато имаме проблеми с гризачи в дома ни, офиса или на друго място ние искаме час по скоро да се отървем от тях без да се замисляме от къде са дошли.В повечето случай хората купуват уред против гризачи без да предприемат никакви мерки за ограничаване на навлизането на мишките и плъховете в обекта.

Как да използваме уредите за защита от гризачи

1. Първата и най-често срещана грешка е закупуването 1(първият най-евтин уред, който намерят в Интернет, често от не профилирани сайтове).Преди да закупите уред, от който имате очаквания трябва да направите малко проучване за ефективността на уредите против гризачи.

2. Втората най-често срещана грешка е избора на уред с не подходяща технология за прогонване на гризачи. Уредите против гризачи имат различни по вид технологии площ на покритие. Всъщност те са различни по вида и силата на излъчваният ултразвуков сигнал а това е най важният при борбата с гризачи.

3. Третата често срещана грешка е поставянето на уреда в помещението! Разположението на уреда е толкова важно колкото и неговият избор.Хората купуват един уред с ултразвук, който покрива голяма площ , като си мислят че при поставянето му ще защити цял един етаж, което е груба грешка.

Колкото и мощен да е уреда против гризачи ултразвуковите сигнали излъчвани от него се разпространяват на принципа на светлината и не могат да преминават през каквато и да било материя или преграда. За постигнат такъв ефект, а именно защита на един етаж с един уред ще трябва да закупят комбиниран ултразвуков уред против гризачи, който има две различни технологии в себе си.

Комбинираните уреди против гризачи излъчват ултразвукови сигнали до определена площ и електромагнити вълни, които се разпространяват по наличната ел.инсталация на вашият дом или офис. При този тип уреди електромагнитният сигнал може да премине навсякъде където има налична инсталация.Електромагнита гони гризачите от кухини нар. зад гипс картон а ултразвука ги прогонва когато излязат на открито.

Какви грешки допускаме когато използваме уреди срешу мишки и плъхове и как да ги използваме правилно

4. Четвъртата най-често срещана грешка при използване на уред против гризачи е времето, за което уреда развива своят ефект. Обикновено клиентите иска това да се случи веднага, което е напълно разбираемо. Това е почти не възможно уреда против гризачи или така нареченият мишегон работи по определен начин и технология и изисква време за да прогони гризачите от мястото, на което е поставен в повечето случай това са 14 дни но пълният ефект може да отнеме до 30 дни.

Това зависи от спецификата на обекта в който се използва мишегона а също така от индивидуалната слухова чувствителност на всеки един гризач. При първоначалното поставяне на уреда против гризачи е съвсем нормално активността на гризачите да бъде завишена. Това е така защото мишките и плъховете са раздразнени от ултразвуковите сигнали или електромагнитните вълни и търсят място, на което да няма тези дразнещи звуци и вълни.

5. Петата грешка при използване на уред против гризачи е неговото изключване от ел.мрежата. Уредите против гризачи трябва да работят непрекъснато 24/7 365 дни в годината. Уредите против мишки и плъхове създават защита от гризачи, само когато работят техният ефект спира веднага след като ги изключите и риска да се завърнат гризачите е голям.

Уредите против мишки и плъхове консумират почти минимално количество енергия и не са голям консуматор на ток. Щетите, които гризачите могат да причинят са в пъти по големи от разходите за ел.енергия, които уреда против гризачи ще изразходи.


6. Шестата грешка е местенето на уредете против гризачи. Местенето на уреда от едно помещение в друго никога не е добра идея, тъй като заедно с уреда ще забележите и местене гризачите.

Гризачите ще бягат от помещението, в което е включен уреда и ще се заселват в друго такова, в което няма уред. Защитете всички помещения с уреди против гризачи и не ги местете това ще ви гарантира добър ефект от мишегона.

Как действат уредите против гризачи:

ВИЖ НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА КАЧЕСТВЕН УРЕД ПРОТИВ ГРИЗАЧИ

Назад към всички новини