Мрежа против птици за балкони

Мрежите против птици са един от най-разпространените и изпитани методи за защита от различни птици но най-вече гълъби в градска среда. Мрежите са различни по цвят и размерна окото това се подбира спрямо мястото на което ще бъдат поставени и опънати, те създават чисто механична бариера през която гълъбите не могат да преминат и по този начин ги изолират от защитеният обект.

Защитните мрежи за птици се поставят така, че птиците да не могат да на влезнат или да кацнат на защитените с мрежа места. Това на което искам да обърна внимание най-вече е мрежи против гълъби на балкони и тераси.

Ефективни методи за защита от гълъби и птици

Този тип мрежи се използват масово навсякъде където друг вид защита като шипове против птици не може да бъде приложен поради различни причини. Например ако имате тераса, на която кацат непрекъснато гълъби и цапат с екскременти и перушина.

Това е класически пример за сериозен проблем тъй като не може да налепите шипове върху пода на терасата или да използвате отблъскващи препарати против птици те имат временен ефект и изискват постоянно третиране.

В този случай мрежата против гълъби е иделият вариант тъй като ще спре гълъбите да не навлизат на вашата тераса и по този начин замърсяването ще спре без употреба на каквито и да било препарати против птици или друг вид поддръжка.

Тук изниква въпросът ще се вижда ли много мрежата против птици?????

Мрежата против птици която, ние предлагаме е в пясъчен цвят което значи, че е почти незабележима погледната от далеч това е най-сливащият се цвят и се предпочита за употреба на балкони в жилищни сгради.

Мрежата против птици наранява ли птиците?????

Категорично мрежата не наранява птиците. Мрежата е с око 5x5см което значи те те немогат да се заплетат в него, прост спира гълъбите да не минат през защитната мрежа.

Мрежи за защита от птици

Колко време издържа мрежата против птици???

Мрежата против птици е произведена от УВ стабилизирани полиетилен и изключително здрава и издръжлива с години.

Трудно ли се монтира мрежата против птици???

Мрежата против птици ECOPIC е готов комплект с различни размери, която се монтира елементарно на балкони или тераси. Тя има двойно предназначение против гълъби и служи като предпазна мрежа против падане на котки от балкони.Мрежата представлява комплект от мрежа с различни размери пластмасови скоби, на които се закачва мрежата за да се опъне и лепило единственият инструмент от който се нуждаете е ножица за да изрежете излишната мрежа след като я опънете.

Каква е разликата между ECOPIC и професионално монтираните мрежи:

Никаква, ECOPIC е професионална мрежа направена в комплекти така че всеки сам да може да я монтира. Съществуват редица различни начини на монтаж на мрежи против птици, които включват дупчене пробиване поставяне на различни планки и разпънки.Също така и от височината и трудността на мястото на монтаж повечето мрежи се монтират по алпинистки способ или минимум с скеле или вишки това прави поставянето на мрежа скъпо и трудно.

Назад към всички новини