Ултразвуково комбинирано устройство против мухи, комари, мравки, хлебарки, гризачи RADARCAN R-200

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
54,90 лв.
Електронен ултразвуков комбиниран уред срещу мухи, комари, мравки, хлебарки, гризачи.
SKU: 60004
Тегло: 0,200 кг.
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Radarcan

Описание и начин на употреба

Комбинирано ултразвуково устройство против комари, мухи, мравки, гризачи, хлебарки R-200

Как работи:
Комбинираното ултразвуково устройство против комари, мухи, мравки, гризачи и хлебарки излъчва мощна емисия ултразвукови и електромагнитни вълни не чуваеми за човешкото ухо, безвреден за хора и животни. Устройството е калибрирано да влияе само на описаните вредители. Ултразвукът и електромагнита дезориентират вредителите, като ги кара да напуснат помещенията, в които е поставено ултразвуковият апарат R-200

Очакван ефект:
За максимален ефект оставете ултразвуковият уред против комари, мравки, гризачи и хлебарки да работи 24ч. през целия пролетно - летен сезон. Консумацията на ток е незначителна /6w/.

Ултразвук за комари:

Знаете ли, че само женските комари хапят, това е така, тъй като се нуждаят от кръв за развитието на техните яйца. Ултразвуковата технология на апрата RADARCAN® INSonuerit 1.0 е специално разработена против ухапване от женски комари. Електронният уред защитава от комари 25кв.м

Електромагнит против мравки:

Електромагнита илъчван от апрата против мравки отбъсква и дезориантрра марвките. Електромагнитните инпулси се разпространяват по електрическата инсталация на вашият дом. Мравките се ориентират чрез слаби електромагнитни полета. Уреда срещу мравки защитава площ от 125кв.м

Ултразвук срещу хлебарки:

Електроният уред има специално разработена и патентована технология IN Sonuerit 3.0, която прогонва хлебарките, като атакува периферната им нервна система или по точно рецепторите, които са раположени по цялото им тяло. Уреда защитава от хлебарки площ от 25кв.м

Ултразвук против гризачи, мишки и плъхове:

Слуховият апарат на гризачите е много чувствителен и те не са в състояние да останат в помещението, в което е пуснат електронният уред. Ултразвуковият сигнал ги дразни и плаши, като крайният резултат е напускане на обитаваното помещение. Електронният уред защитава площ от 25кв.м от гризачи.

Къде да поставя устройството против комари, мравки, гризачи и хлебарки:

Поставете уреда срещу врати или прозорци, от които биха могли да навлязат мухи и комари на височина не повече от 2м. от земята. Не поставяйте устройството зад завеси или предмети, които биха му попречили да обхване цялата площ на помещението.

Технически характеристики:
Технология: Ултразвук, електромагнит         
Захранване: 220v.
Площ на покритие: 25-125кв.м
Употреба: Вътрешна
Размери: 11 x 4.0 x 4.0 см.
Произход: Испания-RADARCAN
Гаранция: 12м

 

       

 
 

 

 

 

Технически характеристики

МАРКА: Radarcan Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Ултразвуково комбинирано устройство против мухи, комари, мравки, хлебарки, гризачи RADARCAN R-200
Вашата оценка:
img
Ултразвуково комбинирано устройство против мухи, комари, мравки, хлебарки, гризачи RADARCAN R-200
Може да имате нужда и от това: