СЕПТОКВАТ 1л.

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
17,99 лв.
Препарат за дезинфекция Септокват
SKU: 350701
Тегло: 1,000 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Живас

Описание и начин на употреба

Септокват 1л.

Септокват представлява високоефективна комбинация от четвъртични амониеви съединения. Препаратът не съдържа алдехиди, феноли или хлор. Активните му съставки са биоразградими. Не се инактивира от органична материя. Притежава широк спектър на гермицидно действие при ниска концентрация на работния разтвор и нисък алергичен потенциал. Съдържа инхибитори на корозия и различните водоустойчиви материали магат да бъдат третирани многократно, без увреждане. Работните разтвори са приятно ароматизирани и са годни за употреба до 14 дни след приготвянето им.

Активни вещества:
Алкилбензилдиметиламониев хлорид 20g /100g
Дидецилдиметиламониев хлорид 30g /100g

Употреба на Септокват:

Биоциден препарат за дезинфекция на: Водоустойчиви повърхности в здравни илечебни заведения,обекти с обществено предназначение училища, детски градини,социални даведения, хотели, фризьорски и козметични салони и спортни обекти, фармацевтична и козметична промишленост.

- кувьози
- водоустойчиви повърхности в обекти за производство и търговия с храни
- кухненско оборудване и съдове
- водоустойчиви повърхности, доилни инсталации и тръбопроводи във ветеринарни обекти, ферми
- транспортни средства, вкл. за превоз на животни, хранителни суровини и продукти

Приложение на Септокват:

Основното предназначение на Септокват е почистване и дезинфекция на всякакви непорьозни, водоустойчиви повърхности в здравни и лечебни заведения. Препоръчва се и за дезинфекция на повърхности в неонатални отделения и кувьози. Септокват успешно може да се прилага и за дезинфекция на повърхности в обекти с обществено предназначение (училища, детски градини, социални заведения), хотели,фармацевтична и козметична промишленост, кухненско оборудване и съдове,
повърхности и предмети в обекти за производство и търговия с храни. Той е подходящ и за дезинфекция на доилни инсталации и тръбопроводи в животновъдни ферми.

Количество: Бутилка от 1л.

 Производител:Живас

Технически характеристики

Документи:

 Подробно 

  MSDS

МАРКА: Живас Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: СЕПТОКВАТ 1л.
Вашата оценка:
img
СЕПТОКВАТ 1л.
Може да имате нужда и от това: