Резервен аерозолен пълнител против мухи, комари и летящи насекоми Solo Insect control Air 250 мл.

Изчерпан
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
15,99 лв.

Резервен пълнител за диспенсър унищожаващ мухи и комари Solo Air

SKU: 21589
Тегло: 0,250 кг.
Производител: Solo - България

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Резервен инсектициден пълнител,  припрат за унищожаване на мухи, комари и всякакви летящи насекоми Solo Insect control Air 250 мл. 

Препарата представлява аерозолен флакон под налягане, който е произведен за употреба с електронен диспенсър или ръчна обработка против мухи и комари и други видове летящи насекоми.Аерозолният инсектициден препарат е с вместимост 250 мл и в зависимост от настройката на електронният диспансер може да направи до 3000 впръсквания против насекоми.Продукта е подходящ за употреба в дома, офиса така и в обществени помещения и обекти. Инсектициден флакон против мухи и комари Insect control Air е регистриран в Министерството на здравеопазването и при създаването му са спазени всички изисквания за безопасност и ефективност.

Как се използва аерозолен препарат против мухи, комари и летящи насекоми:

Този препарат за защита от летящи насекоми, може да бъде използван с електронен и механичен диспенсър Solo Air или друг вид диспенсър отговарящ на размера на флакона. Флакона е с (Г- образна глава, която е стандарт при повечето машинки за ароматизатори и такива, които пръскат инсектицидни препарати против мухи, комари и др.) 

Insect control Air препарат против летящи насекоми в закрити помещения може да бъде използван и ръчно:

Може да използвате ръчно Insect control Air за да унищожите мухите, комарите или други видове летящи насекоми в закрити помещения. Преди да започнете ръчното пръскане на помещенията затворете всички врати и прозорци, това ще помогне за по бързото елиминиране на насекомите. Преди употреба разклати добре. Пръска се във въздуха с кръговидни движения за около 4-6 секунди за помещения с площ до 20 кв.м. След пръскане помещенията се затварят за 15 минути и след, което се проветряват за 1 час.

Преди ръчна обработка против мухи и комари, всички помещения трябва да бъдат освободени от хора и домашни животни, всички аквариуми или терариуми трябва да бъдат изнесени или покрити

 

 

 

 

 

 

Технически характеристики

МАРКА: Solo Air Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

  1. Еконт до поискване Гр. КУБРАТ
    Фактура Фуксия 2012 ЕООД BG201 783 366 гр. Монтана,МОЛ Петя Великова ,0884 920 675

    Оценка от

    Публикувано на

Оценете: Резервен аерозолен пълнител против мухи, комари и летящи насекоми Solo Insect control Air 250 мл.
Вашата оценка:
img
Резервен аерозолен пълнител против мухи, комари и летящи насекоми Solo Insect control Air 250 мл.
Може да имате нужда и от това: