Лента плашило Mondo Verde Ala Stop Nastro Miny 15м, против птици

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
14,90 лв.
Лента плашило за гълъби, врабчета, врани и др птици
SKU: 8965756
Тегло: 0,500 кг.
EAN: 8012526049403

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: MondoVerde

Описание и начин на употреба

Лента плашило за гълъби и други против птици

ALA STOP NASTRO  е защитна лента плашило за гълъби, която прогонва различни видове птици от  места като балкони, тераси, земеделски култури. Лентата против птици е направена от специален UV стабилизиран пластмасов материал издържащ на атмосферни условия и има два цвята, които чрез своите отблясъци и звукови ефекти от вятъра смущават птиците и те не кацат на местата, на които е поставено плашилото против гълъби и други птици.

Как действа лентата плашило за птици:

Лентата против птици има много просто и изпитано действие тя отразява слънчевата светлина  върху себе си и отблясъците прогонват птиците от местата, на които не желаете те да кацат. Защитната лента създава и звуков ефект /шум/ когато има вятър това допълнително смущава птиците и те избягват да кацат около местата, на които е поставено плашилото за гълъби и други птци. 

За какви птици се използва лентата: Лентата създава защита от гълъби, врани, свраки, косове, врабчета, предимно малки птици в градски и смесени райони.

Как се използва лента против птици:

Лента против птици се поставя на местата където птиците кацат или събират, откъснете от защитната лента парчета с подходяща за конкретната зона дължина.Фиксирайте или завържете лента против птици така, че да може да се движи свободно и да възпроизвежда отблясъци и шум от въздушните течения. Ако желаете да защитите земеделски насаждения или овощни дръвчета от набези на скорци, врабчета или гълъби завържете малки части лента против птици директно на короната на дървото, което искате да защитите разположете симетрично плашилото от всички страни на дървото така че да може да се движи свободно.

Технически характеристики:

Дължина на лентата : 15л.м

Широчина на лентата: 2.5см

Цвят: Червен

Тегло: 0.50гр

Производител: Mondo Verdie Italy

Технически характеристики

МАРКА: MondoVerde Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Лента плашило Mondo Verde Ala Stop Nastro Miny 15м, против птици
Вашата оценка:
img
Лента плашило Mondo Verde Ala Stop Nastro Miny 15м, против птици Добави
Може да имате нужда и от това: