Телефон 0700 10 522

Шипове за защита от птици гълъби, лястовици, врабчета, гларуси

Покажи филтри
Сортирай по: Позиция
Показвай по 40
 
10,00 лв.
Шипове за защта от птици KO_5, един от най ефективните и предпочитани уреди против кацане на птици.
  Промо

Нормална цена: 9,10 лв.

Special Price 8,90 лв.

Шип против кацане на птици четири редов.
 
11,90 лв.
Шипове против гнездене на лястовици
  Промо

Нормална цена: 8,90 лв.

Special Price 7,50 лв.

Шипове за защита от птици KO_3-защита от гълъби, врани, гларуси и др.
 
8,20 лв.
Шипове за защита от птици гълъби, врани, гларуси и др.
 
0,60 лв.
Фикс за шипове против птици КО_2R
 
6,98 лв.

Шипове против кацане на птици върху улуци модел KO_2R

  Промо

Нормална цена: 7,30 лв.

Special Price 5,19 лв.

Шипове за борба с птици КО-1, едноредов шип против кацане на гълъби на тесни пространства.
 
 
16,50 лв.
Шипове против птици по поръчка, защитават от гълъби, гларуси, врани
 
14,50 лв.
Шипове за защита от птици на корнизи, первази, покриви, стрехи, статуи, паметници и други от средни и малки птици (свраки, гълъби, лястовици).
 
12,66 лв.
Шипове против гълъби, те не позволяват на птиците да кацат и гнездят под стрехите и на неотваряемите части на прозорците и первазите.
 
16,50 лв.
Шипове против лястовици изработени по поръчка
 
3,85 лв.
Спирала за защита от кацане на птици 33см
 
13,70 лв.
Soudal FIX ALL универсално лепило подходящо за фиксиране на шипове против птици.
Сортирай по: Позиция
Показвай по 40

Шипове против птици (гребени против птици):

Шиповете против птици са един от най-ефективните и бързи методи да се отървете не желано присъствие на птици на балкона, терасата, покрива, жилищни, административни сгради. Гребените против птици създават механична бариера, която пречи на птиците да кацната на повърхността, на която са монтирани.

Разбира се има и друг вид защита от птици, която се дели основно на препарати против против птици, шипове против птици, електронни уреди против птици, плашила против птици. Всеки един от тези продукти е различно ефективен за различните видове птици. Едни от най ефективните методи за борба с гълъби и други птици са шиповете против птици, те защитават най- добре що се отнася до защита на сгради, тераси, балкони, покриви, улуци, тръби. Най често гребените против птици се използват против гълъби и лястовици. Именно гълъбите и лястовиците създават най-много проблеми при борбата с птици в градски условия .И двата вида птици са изключително трудни за отблъскване и трябва да се вземат сериозни мерки за тяхното отстраняване. В последните години числеността на гълъбите в градските райони нарасна и щетите от тяхното присъствие се увеличават. Гълъбите са приносители на различни видове болести и паразити тяхното присъствие създава сериозна предпоставка за редица заболявания.

Кое е най-ефективно срещу гълъби и лястовици?:

Ние сме категорични, че шиповете против птици са най-добрият метод за борба с птици, когато става дума за защита на сгради. Гребените против птици имат много предимства те са дълготрайно и ефективно решение за спиране на кацане и гнездене. Ако структурата на обекта не позволява употребата на шипове против гълъби и лястовици може да използвате репеленти( препарати) против птици или електронни устройства за защита от птици.

Шипове за птици (гребени против птици):

Шиповете против птици спадат към механичните средства за контрол над птици, тяхното действие е елементарно просто птицата не  може да кацне върху повърхността, на която е монтиран шипа и отлита. Шиповете против птици имат дълъг експлоатационен период средно 10-12г. и са отлично решение за защита на административни и търговски сгради, като постоянна защита. Монтажа на шиповете за контрол на птици е изключително лесен, ако имате достъп до зоните на разположение.

Шиповете за птици са единственият метод за моментален ефект, който действа веднага след монтаж. При поставяне на шипове против птици срещу гълъби  е важно да се направи правилна преценка на мястото за монтиране на шиповете.Трябва да се монтират шипове с подходящ размер на покритие не трябва да се оставя никакво място, на което гълъбите може да кацнат.

Има много видове шипове против птици, тъй като те имат различна гъстота на бодлите и различна ширина, която покриват. Шиповете против птици са произведени от поликарбонатна основа и стоманени шипове, като в зависимост от модела те биват различни по вид и площ на покритие. ЕВРО ПЕСТ ЕООД е директен вносител и производител на голяма част от шиповете за птици на топ цена.

Лепило за шипове против птици:

Важна чат от монтажа на гребените против птици е избора на лепило за шипове против птици. Лепилото трябва да бъде UV устойчиво, топло и студ устойчиво.