Телефон 0879 400 500

Шипове за защита от птици гълъби, лястовици, врабчета, гларуси

Покажи филтри
Сортирай по: Позиция
  • Име
  • Сума
Показвай по 40
  • 80
  • 100
  Промо

Нормална цена: 2,50 лв.

Special Price 2,00 лв.

Шипове за гълъби от прозрачен поликарбонат 33 см
 
10,00 лв.
Шипове за защта от птици KO_5, един от най ефективните и предпочитани уреди против кацане на птици.
  Промо

Нормална цена: 9,10 лв.

Special Price 8,90 лв.

Шип против кацане на птици четири редов.
 
11,90 лв.
Шипове против лястовици .Ефикасна защита от лястовици и техните гнезда
  Промо

Нормална цена: 8,90 лв.

Special Price 7,50 лв.

Шипове за защита от птици KO_3-защита от гълъби, врани, гларуси и др.
  Промо

Нормална цена: 8,20 лв.

Special Price 6,40 лв.

Шипове за защита от птици гълъби, врани, гларуси и др.
 
0,60 лв.
Фикс за шипове против птици КО_2R
 
6,98 лв.

Шипове против кацане на птици върху улуци модел KO_2R

  Промо

Нормална цена: 7,30 лв.

Special Price 5,19 лв.

Шипове за борба с птици КО-1, едноредов шип против кацане на гълъби на тесни пространства.
 
 
16,50 лв.
Шипове против птици по поръчка, защитават от гълъби, гларуси, врани
 
14,50 лв.
Шипове за защита от птици на корнизи, первази, покриви, стрехи, статуи, паметници и други от средни и малки птици (свраки, гълъби, лястовици).
 
12,66 лв.
Шипове против гълъби, те не позволяват на птиците да кацат и гнездят под стрехите и на неотваряемите части на прозорците и первазите.
 
16,50 лв.
Шипове против лястовици метални изработени по поръчка
 
3,85 лв.
Спирала за защита от кацане на птици 33см
 
13,70 лв.
Soudal FIX ALL универсално лепило подходящо за фиксиране на шипове против птици.
Сортирай по: Позиция
  • Име
  • Сума
Показвай по 40
  • 80
  • 100

Шипове против птици (гребени против птици):

Шиповете против птици са един от най-ефективните и бързи методи да се отървете не желано присъствие на птици на балкона, терасата, покрива, жилищни, административни сгради. Гребените против птици създават механична бариера, която пречи на птиците да кацната на повърхността, на която са монтирани.Този тип защита се използва главно против гълъби, тъй като те са най масови не само в България но и в цяла Европа.

Разбира се има и друг вид защита против птици, която се дели основно на препарати против против птици, шипове против птици, електронни уреди против птици, плашила против птици. Всеки един от тези продукти е различно ефективен за различните видове птици. Едни от най ефективните методи за борба с гълъби и други птици са шиповете против птици, те защитават най- добре що се отнася до защита на сгради, тераси, балкони, покриви, улуци, тръби. Най често гребени против птици се използват против гълъби и лястовици. Именно гълъбите и лястовиците създават най-много проблеми при борбата с птици в градски условия .И двата вида птици са изключително трудни за отблъскване и трябва да се вземат сериозни мерки за тяхното отстраняване. В последните години числеността на гълъбите в градските райони нарасна и щетите от тяхното присъствие се увеличават. Гълъбите са приносители на различни видове болести и паразити тяхното присъствие създава сериозна предпоставка за редица заболявания.

Кое е най-ефективно против гълъби и лястовици?:

Ние сме категорични, че шиповете против птици са най-добрият метод за борба с птици, когато става дума за защита на сгради. Гребените против птици имат много предимства те са дълготрайно и ефективно решение за спиране на кацане и гнездене. Ако структурата на обекта не позволява употребата на шипове против гълъби и лястовици може да използвате репеленти( препарати) против птици или електронни устройства за защита от птици.

Шипове за птици (гребени против птици):

Шипове против птици те спадат към механичните средства за контрол на птици, тяхното действие е елементарно просто птицата не  може да кацне върху повърхността, на която е монтиран защитният елемент. Шиповете против птици имат дълъг експлоатационен период средно 10-12г. и са отлично решение за защита на административни и търговски сгради, като постоянна защита. Монтажа на шиповете за контрол на птици е изключително лесен, ако имате достъп до зоните на монтаж.

Шипове против птици, това е единственият метод за моментален ефект, който действа веднага след монтаж. При монтаж на шипове против гълъби  е важно да се направи правилна преценка на мястото за монтиране на шиповете.Трябва да се монтират шипове с подходящ размер на покритие не трябва да се оставя никакво място, на което гълъбите може да кацнат.

Има много видове шипове против птици, тъй като те имат различна гъстота на бодлите и различна ширина, която покриват. Шиповете против птици са произведени от поликарбонатна основа и стоманени шипове, като в зависимост от модела те биват различни по вид и площ на покритие. ЕВРО ПЕСТ ЕООД е директен вносител и производител на голяма част от шиповете за птици на топ цена в София и доставя на територията на цяла България.

Можем да предложим високо ефективни ленти против лястовици, които прогонват лястовичките далеч от вашият имот.Основният плюс на този вид ленти против лястовици е това, че няма да има гнезда на лястовици, както и последващите изцапвания от тях. Този вид защита от лястовици е напълно хуманна и безвредна за лястовичките лентите против лястовици само пречат на птиците да кацат и свиват гнезда на местата, на които са монтирана защитата от лястовици.

Най добрите модели шипове против гълъби! Това са моделите от, които нашите клиенти са най-доволни и препоръчват горещо на всеки, който има проблем с гълъби. Всеки един модел шипове против гълъби би свършил чудесна работа по отношение на прогонване на гълъби но основното правило е колкото по гъсти са шиповете против гълъби толкова ефекта им е по добър при нас това са 5 редови  ленти със (100 бр)бодли против птици на един линеен метър.

Лепило за монтаж на шипове против гълъби и лястовици:

Важна чат от монтажа на гребените против птици е избора на лепило за шипове против гълъби, лястовици и др. Лепилото трябва да бъде UV устойчиво, топло и студ устойчиво. Лепилото за монтаж на ленти против гълъби и лястовици трябва да бъде достатъчно силно за да може прикрепи елемента здраво и силно още след поставяне. Това е важно особено когато монтирате ленти против лястовици, при тях монтажа е вертикален и здравината на лепилото е от голяма важност и значение. Когато монтирате шипове против гълъби на хоризонтални основи и повърхности е важно да почистите монтажната повърхност преди да положите шиповете и лепилото.