Телефон 0700 10 522

Шипове за защита от птици гълъби, лястовици, врабчета, гларуси

Покажи филтри
Сортирай по: Позиция
Показвай по 40
 
10,00 лв.
Шипове за защта от птици KO_5, един от най ефективните и предпочитани уреди против кацане на птици.
  Промо

Нормална цена: 9,10 лв.

Special Price 8,90 лв.

Шип против кацане на птици четири редов.
 
11,90 лв.
Шипове против гнездене на лястовици
  Промо

Нормална цена: 8,90 лв.

Special Price 7,50 лв.

Шипове за защита от птици KO_3-защита от гълъби, врани, гларуси и др.
 
8,20 лв.
Шипове за защита от птици гълъби, врани, гларуси и др.
 
0,60 лв.
Фикс за шипове против птици КО_2R
 
6,98 лв.

Шипове против кацане на птици върху улуци модел KO_2R

  Промо

Нормална цена: 7,30 лв.

Special Price 5,19 лв.

Шипове за борба с птици КО-1, едноредов шип против кацане на гълъби на тесни пространства.
 
 
16,50 лв.
Шипове против птици по поръчка, защитават от гълъби, гларуси, врани
 
14,50 лв.
Шипове за защита от птици на корнизи, первази, покриви, стрехи, статуи, паметници и други от средни и малки птици (свраки, гълъби, лястовици).
 
12,66 лв.
Шипове против гълъби, те не позволяват на птиците да кацат и гнездят под стрехите и на неотваряемите части на прозорците и первазите.
 
16,50 лв.
Шипове против лястовици изработени по поръчка
 
3,85 лв.
Спирала за защита от кацане на птици 33см
 
13,70 лв.
Soudal FIX ALL универсално лепило подходящо за фиксиране на шипове против птици.
Сортирай по: Позиция
Показвай по 40

Защита от птици с шипове против птици:

Продукти за защита от птици има много видиве продукти за защита от птици основно се делят на репеленти против птици, шипове против птици, електронни уреди против птици, плашила против птици. Всеки един от тези продукти е различно ефективен за различните видове птици. Едни от най ефективните методи за борба с гълъби са шиповете за птици те защитават най- добре що се отнася до защита на сгради от гълъби.

Най-сериозни проблеми при борбата с птици в градски условия създават гълъбите и лястовиците. И двата вида птици са изклщчително трудни за отбъскване и трябва да се вземат сериозни мерки за тяхното отстраняване. В последните години числеността на гълъбите в градските райони нарастна и щетите от тяхото присъствие се увеличават. Гълъбите са преносители на различни видове болести и паразити тяхното присъствие създава сериозна предпоставка за редица заболявания.

Кое е най-ефективно срещу гълъби и лястовици?:

Ние препоръчваме за ефективна борба с гълъби и лястовици шипове  те са дълготрайно и ефективно решение за спиране на каяцане и гнездене. Ако структората на обекта не позволява употребата на шипове против гълъби и лястовици може да използвате репеленти против птици или електронни устройства за защита от птици.

Шипове за птици:

Шиповете против птици спадат към механичните средства за контрол над птици, тяхното действие е елементарно просто птицаца не  може да кацне върху повръхността, на която е монтиран шипа и отлита. Шиповете за птици имат дълъг експлоатационен период средоно 10-12г. и са отлично решение за защита на административни и търговски сгради като постоянна защита. Монтажа на шиповете за контрол на птици е изкючително лесен ако имате достъп до зоните на разположение.

Шиповете за птици са единственият метод за моментален ефект, който действа веднага след монтаж. При поставяне на шипове против птици срещу гълъби  е важно да се направи правилна предценка на мястото за монтиране на шиповете.Трябва да се монтират шипове с подходящ размер на покритие не трябва да се оставя никакво място, на което гълъбите може да кацнат.

Има много видове шипове против птици, тъй като те имат различна гъстота на бодлите и различна ширина, която покриват. Шиповете против птици са произведени от поликарбонатна основа и стоманени шипове, като в зависимост от модела те биват различни по вид и площ на покритие.