Комплект от електронен диспенсър за автоматично пръскане на инсектициди и препарат против мухи, комари и летящи насекоми Solo Air

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
65,89 лв.

Автоматичена машинка за пръскане на препарат против мухи и комари

SKU: 21547
Тегло: 1,000 кг.
Производител: Solo - България
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Електронен диспенсър Solo Air и препарат против мухи, комари и летящи насекоми Insect Control Air за употреба в закрити помещения до 170 куб.м  

Комплект от специален аерозолен препарат против мухи и комари за закрити помещения Insect control Air и машинка за автоматично пръскане на аерозолен биоцид Solo Air.Продуктите са специално разработени да предоставят максимално ефективна защита от всякакви летящи насекоми в закрити помещения с кубатура до 170 куб.м. Аерозолният диспенсър, работи с батерии и е възможно да бъде поставен навсякъде където има нужда от контрол на летящи насекоми съвсем дискретно.Флаконът против мухи, комари и летящи насекоми има общ капацитет на впръсквания до 3000 пъти, което ви дава защита до 30 дни от всякакви видове летящи насекоми, уреда може да бъде настроен да пръска през различно време, според това каква плътност на мухи, кори или други летящи вредители има в помещенията.

Как работи машинка диспенсър против летящи насекоми:

Уреда функционира с батерии 2 x 1.5 V AA. Уреда има дигитален таймер за настройка на броя впръсквания и начина на работа, може да настроите ден, час, седмица, както и различни интервали на работа според вашите индивидуални предпочитания и ефект от препарата против мухи, комари и летящи насекоми.Препоръчително е да поставите автоматичният унищожител на насекоми на височина над 2 метра, по този начин аерозолният инсектицид ще се разпространи най-добре в помещението и по този начин ефекта от него ще бъде по-добър.Винаги избирайте място за поставяне на уреда и препарата далеч от зони, в които се приготвят храни или има събиране на хора така ще избегнете възможността препарата да пръска върху минувачите.

Как действа аерозолен препарат против мухи, комари и летящи насекоми Insect control Air:

Препарата представлява аерозолен флакон под налягане, който е произведен за употреба с електронен диспенсър или ръчна обработка против мухи и комари.Аерозолният инсектициден препарат е с вместимост 250 мл и в зависимост от настройката може да направи 3000 впръсквания против насекоми.Продукта е подходящ за употреба в дома, офиса така и в обществени помещения и обекти.Флакон против мухи и комари Insect control Air е регистриран в Министерството на здравеопазването и при създаването му са спазени всички изисквания за безопасност и ефективност.

Начин на употреба на комплект против летящи насекоми:

За да пуснете в действие електронната защитата от летящи насекоми е необходимо, първо да подготвите диспенсъра за работа:

1.Отворете предният капак на уреда, като натиснете с ключето в горният край диспенсъра.
2.Поставете захранващи батерии 2 1.5 AA
3.Прочетете инструкцията за настройка и изберете такава според вашите нужди.
4.Поставете аерозолният флакон против мухи, комари и летящи насекоми в гнездото и затворете капака.

Важно: Не оставяйте пред диспенсъра когато натиснете бутона SPRAY, препоръчително е, когато монтирате диспенсъра с дюбели и винтове в него да няма флакон с препарат.

Ръчно третиране против летящи насекоми с препарат Insect control Air:

Преди третиране на помещенията затворете всички врати и прозорци, така ще унищожите насекомите по бързо. Флаконът се разклаща добре преди употреба. Пръска се във въздуха с бързи кръговидни движения за около 4-6 секунди за помещения с площ до 20 кв.м. След пръскане помещенията се затварят за 15 минути и след, което се проветряват за 1 час.

Преди пускане или ръчна обработка всички помещения трябва да бъдат освободени от хора и домашни животни, всички аквариуми или терариуми трябва да бъдат изнесени или покрити.

 

 

Технически характеристики

МАРКА: Solo Air Площ на покритие: 170 куб.м или помещение с площ около 50-60 кв.м Интервал на работа: : Индивидуална настройка на впръскванията Комплекта съдържа: : Електронен диспенсър за автоматично впръскване и флакон за унищожаване на летящи насекоми Батерии: AA 1.5V АДВ:: Циперметрин-06 g/ 100 g, Тетраметрин-1,6 g/100 g, Пиперонил бутоксид-8 g/100 g Начин на прилагане: Чрез автоматичен диспенсър или ръчно Антидот: Симптоматично Доза на приложение: Според настройката на машинката против мухи и комари Предупреждение за опасности: H222 Запалим аерозол, H229 Съд под налягане, H319 предизвиква дразнене на очите, H336 Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Мухи, комари, летящи насекоми от всички видове Количество: 250 мл Размери: Диспенсър: 21 x 8 x 8 см, Флакон прибл.: 15 x 8 см с ( Г-образна глава ) Захранване: Батерии Монтаж и приложение: Вътрешен, Висящ Материал: Пластмаса и метал Технология: Бързодействащ унищожаващ спрей Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Комплект от електронен диспенсър за автоматично пръскане на инсектициди и препарат против мухи, комари и летящи насекоми Solo Air
Вашата оценка:
img
Комплект от електронен диспенсър за автоматично пръскане на инсектициди и препарат против мухи, комари и летящи насекоми Solo Air
Може да имате нужда и от това: