Телефон 0879 400 500

Eлектронен уред за борба с мравки RADARCAN R-104

Eлектронен уред за борба с мравки RADARCAN R-104

Цена (с ДДС):
39,30 лв.
Неналичен

Спрян от производство

Електромагнитен уред против мравки в закрити помещения. Площ на покритие 100кв.м
Характеристики

Артикулен номер: 500501

Тегло: 0.1000

Производител: Radarcan

Сподели

Електронен, електромагнитен уред против мравки RADARCAN R104

Как работи електронното устройството против мравки:

Електромагнитният уред срещу мравки променя съществуващото електромагнитно поле, около кабелите на електроинсталацията, което има силно въздействие върху мравките. Тази промяна действа на ориентацията на почти всички видове мравки, като ги кара да усещат силен дискомфорт. Въздействието на електронният уред за защита от мравки нарушава жизнените им функции и предизвиква дезориентираност в мравките. Мравките живеят в изключително стройни колонии с максимален ред. Уреда против мравки ги кара да престанат да събират храна, с която хранят ларвите и царицата на своя мравуняк. Спират да се размножават, а в последствие напускат охраняваната площ. Формата и честотата на електромагнитното поле на уреда против мравки, се променя постоянно, което предотвратява привикването на мравките към него. 

 

Инструкция за употреба на уреда против мравки:

Включете уреда в контакт с напрежение 220 V. Индикаторната лампичка светва и изгасва автоматично, което е индикация за работа на уреда против мравки. Оставете уреда против мравки да работи постоянно - консумацията е минимална/5w/ и практически не се отчита от електромера. Пазете устройството против мравки от вода и пряка слънчева светлина. При висока плътност на мравки поставете уреда в най -засегнатите помещения обикновено това са кухни, килери или помещения с наличие на хранителни продукти, влага и топлина. Мравките обичат всички тези неща и правят гнездата си, в близост до тези места.

Защо електромагнит против мравки:

Една от системите за ориентиране, които използват мравките са малки електромагнитни полета, генерирани от земята. Електромагнита им действа дезориентиращо и по този начин ги кара да намерят други места за обитаване.

Очакван ефект от уреда за мравки:

Първоначалният ефект от уреда за мравки се проявява след 12-14 дни, а максимален ефект се получава след още около седмица. През този период вероятно ще забележите повишена активност на мравки. Това е нормално - под въздействие на електромагнитните вълни те напускат укритията си, а в последствие и помещенията. Използването на допълнителни средства (капани, примамки, др.), през този период дава много висок ефект при борбата с мравките.

Технически характеристики на електронният уред против мравки :

Технология: Електромагнит - не издава звук или ултразвук.

Площ на покритие:100кв.м

Консумация:5W.

Захранване:220v.

Употреба:Вътрешна

Гаранция:12м.

Произход:ИСПАНИЯ-RADARCAN

 


 

 

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриер  Jobs.bg - Обяви за работа от НАДЯ - 2013 ЕООД  Работа за Спиди АД - ID: 22337 - БУЛСТАТ: 131371780, свободни ...за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

email: info@evropest.com

Изпратете ни запитване: