Eлектронен уред за борба с мравки RADARCAN R-104

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
39,30 лв.
Електромагнитен уред против мравки в закрити помещения. Площ на покритие 100кв.м
SKU: 500501
Тегло: 0,100 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Radarcan

Описание и начин на употреба

Електронен, електромагнитен уред против мравки RADARCAN R104

Как работи електронното устройството против мравки:

Електромагнитният уред срещу мравки променя съществуващото електромагнитно поле, около кабелите на електроинсталацията, което има силно въздействие върху мравките. Тази промяна действа на ориентацията на почти всички видове мравки, като ги кара да усещат силен дискомфорт. Въздействието на електронният уред за защита от мравки нарушава жизнените им функции и предизвиква дезориентираност в мравките. Мравките живеят в изключително стройни колонии с максимален ред. Уреда против мравки ги кара да престанат да събират храна, с която хранят ларвите и царицата на своя мравуняк. Спират да се размножават, а в последствие напускат охраняваната площ. Формата и честотата на електромагнитното поле на уреда против мравки, се променя постоянно, което предотвратява привикването на мравките към него. 

 

Инструкция за употреба на уреда против мравки:

Включете уреда в контакт с напрежение 220 V. Индикаторната лампичка светва и изгасва автоматично, което е индикация за работа на уреда против мравки. Оставете уреда против мравки да работи постоянно - консумацията е минимална/5w/ и практически не се отчита от електромера. Пазете устройството против мравки от вода и пряка слънчева светлина. При висока плътност на мравки поставете уреда в най -засегнатите помещения обикновено това са кухни, килери или помещения с наличие на хранителни продукти, влага и топлина. Мравките обичат всички тези неща и правят гнездата си, в близост до тези места.

Защо електромагнит против мравки:

Една от системите за ориентиране, които използват мравките са малки електромагнитни полета, генерирани от земята. Електромагнита им действа дезориентиращо и по този начин ги кара да намерят други места за обитаване.

Очакван ефект от уреда за мравки:

Първоначалният ефект от уреда за мравки се проявява след 12-14 дни, а максимален ефект се получава след още около седмица. През този период вероятно ще забележите повишена активност на мравки. Това е нормално - под въздействие на електромагнитните вълни те напускат укритията си, а в последствие и помещенията. Използването на допълнителни средства (капани, примамки, др.), през този период дава много висок ефект при борбата с мравките.

Технически характеристики на електронният уред против мравки :

Технология: Електромагнит - не издава звук или ултразвук.

Площ на покритие:100кв.м

Консумация:5W.

Захранване:220v.

Употреба:Вътрешна

Гаранция:12м.

Произход:ИСПАНИЯ-RADARCAN

 


 

 

Технически характеристики

МАРКА: Radarcan Безплатна доставка: Не Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Eлектронен уред за борба с мравки RADARCAN R-104
Вашата оценка:
img
Eлектронен уред за борба с мравки RADARCAN R-104
Може да имате нужда и от това: