Бърза и безплатна доставка на всички поръчки над 49.99 лв. за цяла България

Препарати против змии

8 артикула

на страница

Често задавани въпроси

Какво представляват препаратите против змии?

Това са средства, които се разпръскват около периметъра на градината, двора или другите области, където искате да предотвратите появата на змии. Репелентите обикновено съдържат натурални съставки, като кафява мас, мента, кайенски пипер, камфорово масло и други ароматни добавки, които помагат за отблъскване на влечугите. Те имат прогонващ ефект и предпазват територията от нашественици.

 

Как да изберете препарат за прогонване на змии?

Има различни видове – течни, гранулирани или под формата на гел кубчета. Различават се по състав и разфасовки. Ако разполагате с малка площ, която искате да обработите, може да се насочите към по-малка опаковка от 500-600 гр. За голяма квадратура, в otrovi.com предлагаме артикули по над 3 кг.

Как трябва да се прилагат препаратите за защита от змии?

Видът на продукта определя и неговото приложение. Ако той е на гранули, трябва да посипете от количеството на равни части около входната врата на двора, в близост до струпани предмети и боклуци. Ако използвате течност, трябва да напръскате тревата, пътеките и местата до различни по големина дупки.

За какви други влечуги действат препаратите за змии?

Освен срещу тези влечуги, средствата за защита са популярна мярка за контрол на наличието на гущери в двора и градината.