Защита от птици - Шипове против птици Defender /1 л.м./

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
12,66 лв.
Шипове против гълъби, те не позволяват на птиците да кацат и гнездят под стрехите и на неотваряемите части на прозорците и первазите.
SKU: 120
Тегло: 1,000 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Защита от птици - Шипове против птици Defender /1 л.м./

Шиповете за защита от птици гълъби, гларуси, лястовици и други, не позволяват на тях да кацат и гнездят под стрехите, первази, корнизи, балкони, подпрозоречни дъски, покриви и други. Шиповете против гълъби и други. птици са изработени от UV-стабилизиран поликарбонат и галванизирана стомана с 10г гаранция на материала.  

Монтаж на шипове против птици

Шиповете против птици се монтират изключително лесно по цялото протежение на зоните, които искате да предпазите от гълъби или други птици под стрехите  в ъглите и покривите, на неотваряемите прозорци, като по този начин не позволяват чисто механично на птиците да правят гнезда и да кацат, върху повърхностите защитени с шипове против птици. Също така птиците спират да цапат с изпражнения прозорците, фасади, колони, тротоари и други. 

Какво представляват шиповете против птици:

Шиповете за птици  представляват ленти с дължина 33.3 см и 20 шипа с дължина 11 см, подредени в 4 реда. Защитават перваз с ширина до 20 см. Основата е разделена на 9 секции, които лесно се отчупват на ръка и позволяват точност при монтажа. В основата има 10 звездообразни дупки със специфичен профил. При монтаж, лепилото се процежда през тях, като образува своеобразни тапи, които заключват лентата към повърхността. Основата е изработена от висококачествен, UV-стабилизиран поликарбонат, издържащ 130°С без да губи механичните си свойства, а шипа от галванизирана стомана.

Технически характеристики:

 Материал: Основа Поли карбонат, шипове галванизирана стомана

 Дължина на един елемент:33,3 см(три елемента правят един линеен метър)

 Брой шипове в един елемент:20 

 Дължина на шипа: 11см

 Ширина на основата: 2см

 Против: Гълъби, Свраки, Гларуси, лястовици

 Гаранция на материала:10 г

 Произход: Великобритания

 

Технически характеристики

Безплатна доставка: Не Доставка до: 48 часа. Брой: piece

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Защита от птици - Шипове против птици Defender /1 л.м./
Вашата оценка:
img
Защита от птици - Шипове против птици Defender /1 л.м./
Може да имате нужда и от това: