Шипове против птици. /1л.м./

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
14,50 лв.
Шипове за защита от птици на корнизи, первази, покриви, стрехи, статуи, паметници и други от средни и малки птици (свраки, гълъби, лястовици).
SKU: 482
Тегло: 1,000 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Шипове против птици гълъби, лястовици, гларуси и врани.

Шипове за птици изцяло изработени от кристален поликарбонат с 10г гаранция на материала. Това са класически шипове за защита от гълъби и други птици на корнизи, первази, покриви, стрехи, статуи, паметници и др. от средни и малки птици (свраки, гълъби, лястовици).

Какво представляват шиповете против птици:

Шиповете против гълъби и други птици представляват ленти с дължина 33,3 см и 20 шипа с дължина 11 см, подредени в 4 реда. Защитава перваз с ширина до 20 см. Основата е разделена на 9 секции, които лесно се отчупват на ръка и позволяват точност при монтажа. В основата има 10 звездообразни дупки със специфичен профил. При монтаж, лепилото се процежда през тях, като образува своеобразни тапи, които заключват шиповете за птици към повърхността. Шиповете против гълъби са изработени от висококачествен, УВ-стабилизиран поли карбонат, издържащ 130°С без да губи механичните си свойства. Гаранция 10 години.

Как се монтират шиповете против птици:

Преди монтаж на шипове против гълъби и др птици почистете внимателно с четка и препарат ако е необходимо повърхността, върху която ще залепите шиповете за птици. Повърхността на залепване на шипове против гълъби,  трябва да бъде чиста, за да може лепилото да фиксира здраво шиповете за птици. След което нанесете лепило върху основата на шипа и го притиснете така че лепилото да излезе от звездообразните дупки на основата. Шипа против гълъби и птици може да покрие до 20см широчина, ако площта върху която залепвате шиповете е по голяма или широка добавете шипове така, че да няма никаква възможност за кацане на птици.

Технически характеристики:

Материал: Поли карбонат

Дължина на един елемент:33,3 см(три елемента правят един линеен метър)

Брой шипове в един елемент:20 

Дължина на шипа: 11см

Ширина на основата: 2см

Против: Гълъби, Свраки, Гларуси, лястовици

Гаранция на материала:10 г

Произход: Великобритания


Технически характеристики

Безплатна доставка: Не Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Шипове против птици. /1л.м./
Вашата оценка:
img
Шипове против птици. /1л.м./
Може да имате нужда и от това: