Препарат против гризачи мишки и плъхове диспенсер RAT RAUS AMBIENT IN DISPENSER

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
21,90 лв.
Препарат против мишки, плъхове и гризачи защита до 20кв.м
SKU: 50080
Тегло: 0,100 кг.
Производител: Mondo Verde Италия
EAN: 8012526049663

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: MondoVerde

Описание и начин на употреба

Препарат за прогонване на гризачи със аромат RAT RAUS AMBIENT IN DISPENSER.

Уважаеми клиенти, продукта е спрян от производство, моля последвайте линка за видите заместителен продукт.

Препарат за прогонване на мишки и плъхове, глинени топчета напоени с етерични масла, които отблъскват мишките и плъховете от всички места, на които е поставен препарата. Глинените топчета са опаковани в специално дишащо фолио, което пропуска бавно и равномерно отблъскващата ароматна бариера против мишки и плъхове. Един диспенсер е достатъчен да защити от гризачи 20 кв.м.

Препарата създава обонятелна бариера, която отблъсква мишките и плъховете и прави невъзможно тяхното заселване в защитената зона, както и прогонва вече заселени мишки и плъхове. Този препарат против мишки и плъхове е разработен заедно с университета в град Флоренция и включва специален микс от етерични масла, които излъчват мирис, който причинява дискомфорт на мишките и плъхове. Тяхната реакция е напускане на зоните, в които е поставен препарата.

Препарат против мишки и плъхове Mondo Verde Rat raus е произведен от натурални съставки и не съдържа биоциди или химикали. Напълно хуманен и безвреден метод за защита от мишки и плъхове в дома, офиса, гаража, складове и др. Препоръчва се за употреба на места където употребата на стандартни родентициди или отрова е невъзможен или нежелателен.

Репелент против мишки и плъхове Mondo Verde

Какво представлява препарата за защита от мишки и плъхове:

Опаковката на препарат против мишки  MONDO VERDE RAT RAUS AMBIENT IN DISPENSER е направена с осем отвора, които допринасят за по-доброто разпространяване на аромата в околната среда. Препарата против мишки и плъхове се поставя на пода, като въздуха циркулира през отворите и разнася защитният отблъскващ аромат на препарата. В кутията един плик направен от специално  дишащо фолио пълен с ароматна бариера срещу гризачи.

Употреба:

Този препарат против мишки и плъхове е изключително подходящ за места където употребата на отрова за гризачи е не уместна или не възможна. Може да поставите препарата за защита от гризачи на места където има много струпани предмети, които са идеално укритие за гризачите.

Може да поставите препарата на тавана или в мазето за да защити от навлизане на мишки и плъхове. Не забравяйте, че този продукт отблъсква мишките и плъховете а не ги убива, което ще ви лиши от притесненията когато използвате отрова за мишки или плъхове къде ще умрат и дали ще мирише неприятно.

 

 

 

Технически характеристики

МАРКА: MondoVerde Площ на покритие: 20 кв.м Работна температура: Няма данни АДВ:: Натурални етерични масла напоени в глинени топчета Начин на прилагане: Поставя се в зони с наличие на мишки или плъхове Доза на приложение: Един диспенсер в помещение до 20 кв.м Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Мишки. плъхове, гризачи Монтаж и приложение: Вътрешен Влагозащита : Няма Материал: Водоустойчив картон Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат против гризачи мишки и плъхове диспенсер RAT RAUS AMBIENT IN DISPENSER
Вашата оценка:
img
Препарат против гризачи мишки и плъхове диспенсер RAT RAUS AMBIENT IN DISPENSER
Може да имате нужда и от това: