img

Препарат против гризачи мишки и плъхове диспенсер RAT RAUS AMBIENT IN DISPENSER

В наличност
Цена (с ДДС):
21,90 лв.
Добави
Препарат против мишки, плъхове и гризачи защита до 20кв.м
SKU: 50080
Тегло: 0,100 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: MONDOVERDE

Описание и начин на употреба

Препарат против гризачи мишки и плъхове диспенсър RAT RAUS AMBIENT IN DISPENSER.

Препарат за прогонване на мишки и плъхове, глинени топчета напоени с етерични масла, които отблъскват мишките и плъховете от всички места, на които е поставен препарата.Глинените топчета са опаковани в специално дишащо фолио, което пропуска бавно и равномерно отблъскващата ароматна бариера против мишки и плъхове. Препарата създава обонятелна бариера, която отблъсква мишките и плъховете и прави невъзможно тяхното заселване в защитената зона, както и прогонва вече заселени мишки и плъхове. Този препарат против мишки и плъхове е разработен заедно с университета в град Флоренция и включва специален микс от етерични масла, които излъчват мирис, който причинява дискомфорт на мишките и плъхове. Тяхната реакция е напускане на зоните, в които е поставен препарата.

Препарат против мишки и плъхове Mondo Verde Rat raus е произведен от натурални съставки и не съдържа биоциди или химикали. Напълно хуманен и безвреден метод за защита от мишки и плъхове в дома, офиса, гаража, складове и др.

Какво представлява препарата за защита от мишки и плъхове:

Опаковката на препарат против мишки  MONDO VERDE RAT RAUS AMBIENT IN DISPENSER е направена с осем отвора, които допринасят за по-доброто разпространяване на аромата в околната среда. Препарата против мишки и плъхове се поставя на пода, като въздуха циркулира през отворите и разнася защитният отблъскващ аромат на препарата. В кутията един плик направен от специално  дишащо фолио пълен с ароматна бариера срещу гризачи.

Този препарат против мишки и плъхове е изключително подходящ за места където употребата на отрова за гризачи е не уместна или не възможна. Може да поставите препарата за защита от гризачи на места където има много струпани предмети,които са идеално укритие за гризачите. Може да поставите препарата на тавана или в мазето за да защити от навлизане на мишки и плъхове. Не забравяйте, че този продукт отблъсква мишките и плъховете а не ги убива, което ще ви лиши от притесненията когато използвате отрова за мишки или плъхове къде ще умрат и дали ще мирише неприятно.

Площ на покритие: Един диспансер защитава площ до 20кв.м.

 

Производител:MondoVerde-Италия

Технически характеристики

Тегло: 0.100000 МАРКА: MONDOVERDE Безплатна доставка: Не Мерни единици: кг.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат против гризачи мишки и плъхове диспенсер RAT RAUS AMBIENT IN DISPENSER
Може да имате нужда и от това: