Телефон 0879 400 500

Препарат против гризачи мишки и плъхове диспенсер RAT RAUS AMBIENT IN DISPENSER Препарат против гризачи мишки и плъхове диспенсер RAT RAUS AMBIENT IN DISPENSER
Препарат против гризачи мишки и плъхове диспенсер RAT RAUS AMBIENT IN DISPENSER Препарат против гризачи мишки и плъхове диспенсер RAT RAUS AMBIENT IN DISPENSER
Препарат против гризачи мишки и плъхове диспенсер RAT RAUS AMBIENT IN DISPENSER Препарат против гризачи мишки и плъхове диспенсер RAT RAUS AMBIENT IN DISPENSER

Препарат против гризачи мишки и плъхове диспенсер RAT RAUS AMBIENT IN DISPENSER

Цена (с ДДС):
21,90 лв.
Неналичен
Препарат против мишки, плъхове и гризачи защита до 20кв.м
Характеристики

Артикулен номер: 50080

Тегло: 0.1000

Производител: Mondo Verde

Сподели

Препарат против гризачи мишки и плъхове диспенсър RAT RAUS AMBIENT IN DISPENSER.

Препарат за прогонване на мишки и плъхове, глинени топчета напоени с етерични масла, които отблъскват мишките и плъховете от всички места, на които е поставен препарата.Глинените топчета са опаковани в специално дишащо фолио, което пропуска бавно и равномерно отблъскващата ароматна бариера против мишки и плъхове. Препарата създава обонятелна бариера, която отблъсква мишките и плъховете и прави невъзможно тяхното заселване в защитената зона, както и прогонва вече заселени мишки и плъхове. Този препарат против мишки и плъхове е разработен заедно с университета в град Флоренция и включва специален микс от етерични масла, които излъчват мирис, който причинява дискомфорт на мишките и плъхове. Тяхната реакция е напускане на зоните, в които е поставен препарата.

Препарат против мишки и плъхове Mondo Verde Rat raus е произведен от натурални съставки и не съдържа биоциди или химикали. Напълно хуманен и безвреден метод за защита от мишки и плъхове в дома, офиса, гаража, складове и др.

Какво представлява препарата за защита от мишки и плъхове:

Опаковката на препарат против мишки  MONDO VERDE RAT RAUS AMBIENT IN DISPENSER е направена с осем отвора, които допринасят за по-доброто разпространяване на аромата в околната среда. Препарата против мишки и плъхове се поставя на пода, като въздуха циркулира през отворите и разнася защитният отблъскващ аромат на препарата. В кутията един плик направен от специално  дишащо фолио пълен с ароматна бариера срещу гризачи.

Този препарат против мишки и плъхове е изключително подходящ за места където употребата на отрова за гризачи е не уместна или не възможна. Може да поставите препарата за защита от гризачи на места където има много струпани предмети,които са идеално укритие за гризачите. Може да поставите препарата на тавана или в мазето за да защити от навлизане на мишки и плъхове. Не забравяйте, че този продукт отблъсква мишките и плъховете а не ги убива, което ще ви лиши от притесненията когато използвате отрова за мишки или плъхове къде ще умрат и дали ще мирише неприятно.

Площ на покритие: Един диспансер защитава площ до 20кв.м.

 

Производител:MondoVerde-Италия

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриер  Jobs.bg - Обяви за работа от НАДЯ - 2013 ЕООД  Работа за Спиди АД - ID: 22337 - БУЛСТАТ: 131371780, свободни ...за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

email: info@evropest.com

Изпратете ни запитване: