Електронен ултразвуков уред срещу комари Mondo Verde Zanza Raus

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
36,00 лв.
Електронен уред за защита от комар защита до 200кв.м
SKU: 50038
Тегло: 0,100 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: MondoVerde

Описание и начин на употреба

Електронен ултразвуков уред срещу комари Mondo Verde Zanza Raus

Електронният ултразвуков уред за защита от комари Zanza Raus излъчва мощна емисия ултразвукови и електромагнитни вълни, които дезориeнтират и прогонват комарите от помещенията, в които е поставен уреда. Уреда за защита от комари има вграден датчик за околна светлина и когато е тъмно автоматично светва в жълт цвят. Zanza Raus може да се използва за защита от комари почти навсякъде: офиси, домове, вили, гаражи, къщи, тавански помещения и др. Устройството има площ на покритие най-малко 50кв.м и максимум 200кв.м в зависимост от помещенията, в които е поставен. Zanza Raus е напълно безвреден за хора и животни, не се нуждае от никакви консумативи, без употреба на препарати и химикали, напълно екологичен начин за защита от комари.

Разположение на уреда против комари:

При разполагане на електронният ултразвуков уред имайте в предвид следното: Уреда излъчва ултразвукови честоти, чрез които прогонва комарите и не трябва да поставяте нищо пред него, това ще намали или ограничи ефекта на устройството. Поставете го така че да гледа към най-широката част на помещението, така ултразвуковият сигнал ще се разпространи навсякъде.

Действие на уреда:

След поставяне на устройството то започва за излъчва дразнещи комарите ултразвукови честоти, нормално е да видите раздвижване на комарите, скоро те ще напуснат охраняваната от уреда зона. Не изключвайте уреда от електрическата мрежа той трябва да работи непрекъснато през пролетно -летният сезон.

Технически характеристики:

Захранване:230V- 50Hz

Консумация: 3W-5W

Ултразвукови честоти:20000Hz-25000Hz/110 Decibel

Целеви вредител: Комари

Употреба: Вътрешна

Площ на покритие:50 -200кв.м

Гаранция: 24м

Производител:Mondo verde -Италия

 

Технически характеристики

МАРКА: MondoVerde Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Електронен ултразвуков уред срещу комари Mondo Verde Zanza Raus
Вашата оценка:
img
Електронен ултразвуков уред срещу комари Mondo Verde Zanza Raus
Може да имате нужда и от това: