Скара трап леплив капан за хлебарки 8 бр.

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
7,49 лв.
Безотровен леплив капан за улавяне на хлебарки.
SKU: 272772
Тегло: 0,100 кг.
Производител: GEA Италия

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: GEA Италия

Описание и начин на употреба

Скара трап леплив капан за хлебарки 8 бр.

Уважаеми клиенти продкта е неналичен моля последвайте лика за да намерите заместителен проукт.

Този капан за улавяне на хлебарки е направен от специален водоустойчив картон който е устойчив при постваяне във влажни помещения. Капана привлича хлебарките чрез силно атрактивна специална ароматизирана с хранителен атрактант които е разположен в центъра на лепливата повърхност.

Капанът може да се използва цял или разделен на четири части, с цел да се увеличи броя на точките за мониторинг. Върху капаните има предварително напечатана таблица, в която бързо и лесно се записват данните от мониторинга.

Употреба на Скаратрап:

Разположете капаните близо до: Електрически табла, Кабели, Съдомиялни машини, Мивки, Фурни, Кофи за отпадъци, Електромотори, Плотове за приготвяне на храна, Врати, Горещи и влажни места и навсякъде, където могат да се появят хлебарки. Благодарение на своята форма, с две залепващи повърхности - хоризонтална и вертикална, тези капани са идеални за разполагане около стени.

Технически характеристики

Документи:

MSDS

МАРКА: GEA Италия Комплекта съдържа: : 8 бр. Целеви Вредител: Хлебарки, пълзящи насекоми Размери: 64 х 65 х 31 mm Монтаж и приложение: Свободно стоящ Материал: Водоустойчив картон Технология: Леплива повърхност Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Скара трап леплив капан за хлебарки 8 бр.
Вашата оценка:
img
Скара трап леплив капан за хлебарки 8 бр. Добави
Може да имате нужда и от това: