Препарат против гълъби и птици Солвидрол 500 мл

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
84,60 лв.
Препарат против гълъби и птици от первази, прозорци, балкони, тераси, улици и тавани
SKU: 525656
Тегло: 0,600 кг.
Производител: Farmap Италия
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Препарат прогонващ гълъби и птици Солвидрол 500 мл 

Препарат против гълъби и птици течен концентрат, който се разрежда с вода. Прогонва гълъби и птици от первази, прозорци, балкони, тераси, улици и тавани. Съдържа 98 % натурални етерични масла тяхната миризма, действа непоносимо на гълъби и птици, но е недоловима за човешкото обоняние.

Ако продуктът се използва според предписанието му, той е безвреден за хора, животни и не вреди на околната среда. Предотвратява завръщането на гълъби и птици на третираните с него места.

 

Препарат за прогонване на гълъби>>топ цена>> топ качество

Употреба на препарат против гълъби Солвидрол

Почистете зоните, които ще третирате от всякакви екскременти и измийте добре повърхността с вода, за да осигурите по-голяма ефективност на продукта. Опръскайте два пъти - сутрин и вечер, като избягвате горещите часове на деня.

Ако е необходимо повторете приложението в следващите 2-3 дена. Ако завали дъжд, опръскайте отново. Опръскайте стени, прозорци, первази, балкони, тераси и другите повърхности, където не искате да кацат гълъби и птици.

Употреба

Продуктът е концентрат, от който се приготвят работни разтвори. Разклатете преди употреба. Разредете 50 мл от продукта в 5 л вода (концентрация 1 %) за опръскване на 100 м².

ВАЖНО! Не пръскайте по цветя и растения.

Технически характеристики

Документи:

Информационен лист за безопасност
Етикет

МАРКА: Солвидрол Интервал на работа: : Повтори при нужда АДВ:: Еucaliptol, Аlpha-pinene Начин на прилагане: Чрез ръчна пръскачка Количество:: 500 мл Доза на приложение: 50 мл от продукта в 5 л вода за 100 м². Предупреждение за опасности: Н317 Може да причини алергична кожна реакция. Н411 Токсичен за водните организми, с дълготраен ефект. Препоръки за безопасност: Р261 Избягвайте вдишване на прах/пушек/газ/дим/изпарения/аерозоли. Р273 Да се избягва изпускане в околната среда. Р280 Използва Целеви Вредител: Диви гълъби Монтаж и приложение: Външен Технология: Отблъскващ препарат Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат против гълъби и птици Солвидрол 500 мл
Вашата оценка:
img
Препарат против гълъби и птици Солвидрол 500 мл
Може да имате нужда и от това: