Телефон 0700 10 522

Репеленти и препарати за отблъскване на птици

Покажи филтри
Сортирай по: Позиция
Показвай по 40
  Промо

Нормална цена: 72,91 лв.

Special Price 63,40 лв.

Предпазна мрежа против птици и падане на котки от балкони 4x3м
 
19,90 лв.
Защита от гълъби и скорци на балкони, прозорци, первази
 
24,00 лв.
Защита от гълъби на балкони, тераси, прозорци
 
19,70 лв.
Препарат за отблъскване на птици гълъби, прилепи и др.
 
15,50 лв.
Препарат против птици, кучета и котки SCOOT 150 гр
 
30,00 лв.
Препарат против гълъби,прилепи и др.птици BRUER
 
29,60 лв.
Препарат за отблъскване и пропъждане на гълъби BRUER
 
2,50 лв.
Закрепваща тел за мрежа за птици
 
5,80 лв.
Мрежа за защита от птици 2 x 5л.м и Различни размери
Сортирай по: Позиция
Показвай по 40

Защита от птици:

Продукти за защита от птици има много видиве продукти за защита от птици основно се делят на репеленти против птици, шипове против птици, електронни уреди против птици, плашила против птици. Всеки един от тези продукти е различно ефективен за различните видове птици. Едни от най ефективните методи за борба с гълъби са шиповете за птици те защитават най- добре що се отнася до защита на сгради от гълъби.

Най-сериозни проблеми при борбата с птици в градски условия създават гълъбите и лястовиците. И двата вида птици са изклщчително трудни за отбъскване и трябва да се вземат сериозни мерки за тяхното отстраняване. В последните години числеността на гълъбите в градските райони нарастна и щетите от тяхото присъствие се увеличи.

Репеленти против птици:

Репелентите за отблъскване на птици са готови за употреба продукти които нанасяте върху площите на които кацат птиците, тяхият ефект е по нетраен от колкото шиповете за птици трябва да третирате на всеки две седмици или след всеки силен дъжд. Преди да напръскате репелента за птици трябва да почистите повръхностите от всички механични замърсявания и най вече екскрементите на птиците. Репелентите за птици са няколко формулации:

Репелент против птици спрей помпа: Готова за употреба течност нанасяте след поистване на повръхността. Репелента създава ароматна бариера от натурални съставки които птиците не обичат обработките се повтаря на всеки две седмици или след силен дъжд.

Репелент за птици гел желе: Готов за употрба продукт под формата на гел кубчета които отделят аромат от натурални съставки които гълъби и др. птици не обичат.