Телефон 0879 400 500

Репеленти и препарати за отблъскване на птици, гълъби, врабчета и лястовици

Покажи филтри
Сортирай по: Позиция
  • Име
  • Сума
Показвай по 40
  • 80
  • 100
 
19,90 лв.
Защита от гълъби и скорци на балкони, прозорци, первази
 
24,00 лв.
Защита от гълъби на балкони, тераси, прозорци
 
84,60 лв.
Препарат против гълъби и птици от первази, прозорци, балкони, тераси, улици и тавани
 
146,50 лв.
Плашило гарван и препарат против птици в комплект
 
19,70 лв.
Препарат за отблъскване на птици гълъби, прилепи и др.
 
17,99 лв.
Препарат против птици, кучета и котки SCOOT 150 гр
 
2,50 лв.
Закрепваща тел за мрежа за птици
 
5,80 лв.
Мрежа за защита от птици 2 x 5л.м и Различни размери
Сортирай по: Позиция
  • Име
  • Сума
Показвай по 40
  • 80
  • 100

Имат за цел да отблъснат птиците от местата, на които кацат и нощуват. Имат репелентен ефект, а именно отблъскват хвъркатите, без да ги нараняват. Повечето препарати са произведени от ароматни етерични масла, които птиците не харесват, това води до тяхното отлитане и съответно до добри резултати. Има различни видове вещества, като готов за използване спрей, гел-желе, както и разтворими във вода прахове.

Какво представляват препаратите или така наречените репеленти

Представляват готови за употреба продукти, които нанасяте върху площите, на които кацат птиците. Репелентите създават силна ароматна бариера, която ги прогонва. В повечето случаи препратите се използват против гълъби. Преди да нанесете репелента трябва да почистите повърхностите от всички механични замърсявания и най-вече екскрементите. Репелентите съществуват в няколко форми, които се използват в зависимост от това какъв вид зона обработвате.

Спрей помпа

Готова за използване течност. Нанасяте след почистване на повърхностността. Репелентът създава ароматна бариера от натурални съставки, които пернатите не обичат, обработките се повтарят на всеки две седмици или след силен дъжд. Целта на по-честите третирания е да държите ароматната бариера силна. Възможно е при по-силни нападения на гълъби да обработвате с препарата всеки ден в продължение на една седмица. Ароматът ги отблъсква, но и създава у тях навик, който ги кара да не се връщат повече на това място.

Гел-желе 

Готово за употреба, под формата на гел кубчета, които отделят аромат от натурални съставки, които птиците не обичат. Гел-желето е по-издръжливо на вода, в сравнение с течния препарат. Предназначено е за външно използване, поставя се на местата, на които гълъбите кацат и нощуват. Преди да поставите веществото, е хубаво да почистите всички екскременти и пера, които са оставили пернатите. Почистването става с почистващо вещество и подходяща четка. Използвайте предпазна маска и ръкавици, тъй като екскрементите могат да бъдат опасни за Вашето здраве.

Намерете всички нужни продукти за борбата си срещу вредителите на Otrovi.bg. Доверете ни се в защитата на дома, терасата или градината си, на достъпни цени.