Телефон 0879 400 500

Репеленти и препарати за отблъскване на птици, гълъби, врабчета и лястовици

Покажи филтри
Сортирай по: Позиция
  • Име
  • Сума
Показвай по 40
  • 80
  • 100
 
19,90 лв.
Защита от гълъби и скорци на балкони, прозорци, первази
 
24,00 лв.
Защита от гълъби на балкони, тераси, прозорци
 
84,60 лв.
Препарат против гълъби и птици от первази, прозорци, балкони, тераси, улици и тавани
 
19,70 лв.
Препарат за отблъскване на птици гълъби, прилепи и др.
 
15,50 лв.
Препарат против птици, кучета и котки SCOOT 150 гр
 
2,50 лв.
Закрепваща тел за мрежа за птици
 
5,80 лв.
Мрежа за защита от птици 2 x 5л.м и Различни размери
Сортирай по: Позиция
  • Име
  • Сума
Показвай по 40
  • 80
  • 100

Препарати против птици:

Препаратите против птици имат за цел да отблъснат птиците от местата, на които те кацат и нощуват. Препаратите против птици имат репелентен ефект а именно отблъскват птиците без да ги нараняват. Повечето препарати против птици са произведени от ароматни етерични масла, които птиците не харесват, това води до тяхното отлитане и съответно до добри резултати. Има различни видове препрати против птици като, готов за употреба спрей, гел желе както и разтворими във вода прахове против гълъби и други птици.

Какво представляват препаратите против птици или така наречените (репеленти против птици):

Репелентите за отблъскване на птици са готови за употреба продукти, които нанасяте върху площите, на които кацат птиците. Препарата създава силна ароматна бариера, която прогонва птиците в повечето случай препратите се използват против гълъби. Преди да нанесете репелента против птици трябва да почистите повърхностите от всички механични замърсявания и най-вече екскрементите на птиците. Репелентите  против  птици са няколко формулации, които се използват в зависимост от това какъв вид зона обработвате против птици:

Репелент против птици спрей помпа: Готова за употреба течност нанасяте след почистване на повърхностността. Репелента ( препарата) създава ароматна бариера от натурални съставки, които птиците не обичат, обработките се повтаря на всеки две седмици или след силен дъжд. Целта на по честите третирания е да държите ароматната бариера силна.Възможно е при по силни нападения на гълъби да обработвате с препарата и всеки ден в продължение на една седмица.Аромата отблъсква гълъбите, но и създава у тях навик, който ги кара да не се връщат повече на това място.

Репелент за птици гел желе: Готов за употреба препарат под формата на гел кубчета, които отделят аромат от натурални съставки, които гълъби и другите птици не обичат. Гел желето е по издръжливо на вода в сравнение с течният препарат против птици. Препарата е предназначен за външна употреба поставя се на местата, на които гълъбите кацат и нощуват. Преди да поставите препарата е хубава да почистите всички екскременти и пера, които са оставили гълъбите. Почистването става с почистващ препарат и подходяща четка. При почистването използвайте предпазна маска и ръкавици, тъй като екскрементите на птиците могат да бъдат опасни за Вашето здраве.