Телефон 0879 400 500

Електрически капан за хлебарки Gardigo Schaben- Vernichter

Цена (с ДДС):
73,90 лв.
Неналичен
Електронен капан за Хлебарки защитава до 40кв.м
Характеристики

Артикулен номер: 77030

Тегло: 0.2000

Производител: GARDIGO

Сподели

Електрически капан за хлебарки Gardigo Schaben- Vernichter

Електрическият капан за хлебарки е иновативно и екологично решение за бърза и ефективна борба с хлебарките. Капана представлява почти кръгла пластмасова конструкция изработена от пластмаса. Капана унищожава хлебарките чрез високоволтова решетка  разположена в капана. Не се налага употреба на препарати против хлебарки или друг вид консумативи изцяло екологично. Капана за хлебарки разполага с специално отделение за поставяне на примамка за хлебарки, като за примамка може да използвате почти всички сухи гранулирани храни за кучета и котки.

Как работи електрическият капан за хлебарки:

Капана за хлебарки се захранва от електрическата мрежа посредством адаптер, който е включен в комплекта.В средата на капана е разположена кръгла зелена капачка, която се развива и в отвора под нея се слага хранителната примамка която ще привлече хлебарките в капана. Може да свалите капака на капана чрез леко издърпване, под него ще видите прозрачен осигурителен пластмасов капак който не се сваля ако не е необходимо. От всички страни на капана за хлебарки има отвори с малки падащи вратички през, които хлебарките навлизат в капана след като веднъж са на влезнали в капана те влизат в контакт с високо волтова решетка която ги унищожава. 

Употреба на капана за хлебарки: 

Електронният капан за хлебарки може да бъде употребяван навсякъде където има нужда от него. Капана унищожава хлебарките напълно автоматично и без употреба на отрови и препарати против хлебарки. Преди да включите капана за хлебарки е необходимо да изберете подходящо място за него във вашият дом или офис тъй като капана действа на база високоволтова решетка захранвана от електрически ток се уверете, че мястото, на което ще го разположите няма влага или течаща вода. След,като разположите капана развийте зелената капачка, която се намира на капака на капана  под нея има отвор в който поставете хранителна примамка суха гранулирана харна за домашни любимци, бисквити или друг вид суха храна имайте в предвид, че захарта е много добър атрактант за хлебарки.След като поставите примамката завийте обратно зелената капачка. Захранете капана чрез включване на адаптера е електрическата мрежа, след което поставете бутона на режим ON за да включите капана и режим OFF за да изключите капана. Когато капана е включен ще видите индикация от зелен LED диод, който премигва, когато изключите уреда LED диода не индикира. Капана за хлебарки може да покрие едно помещение с размери до 40кв.м. Подменяйте хранителната примамка периодично.

Почистване на капана за хлебарки:

Преди да почистите капана от унищожените хлебарки го изключете от електрическата мрежа. Почистете, като изтръскате хлебарките през отворите за навлизане.При по сериозно замърсяване може да свалите прозрачният защитен капак над високоволтовата решетка.Почиствайте със суха четка не използвайте течни препарати и вода. 

Технически характеристики

Режими на работа: USB кабел (включен) или 5V, адаптер за захранване 500mA (включен)

Високо напрежение: 1200 - 1500 V (интервал: 3 сек. ON, 3 сек. OFF)

Площ на покритие до: около 40 м²

Превключвател: ключ за включване / изключване

Работна температура: -20 ° C до + 50 ° C и ≤ 90% RH

Употреба: Вътрешна

Гаранция:24м

Производител: Gardigo Германия

 

 

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриер  Jobs.bg - Обяви за работа от НАДЯ - 2013 ЕООД  Работа за Спиди АД - ID: 22337 - БУЛСТАТ: 131371780, свободни ...за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

email: info@evropest.com

Може да имате нужда и от това
Изпратете ни запитване: