Електрически капан за хлебарки Gardigo Schaben- Vernichter

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
73,90 лв.
Електронен капан за Хлебарки защитава до 40кв.м
SKU: 77030
Тегло: 0,200 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Gardigo Германия

Описание и начин на употреба

Електрически капан за хлебарки Gardigo Schaben- Vernichter

Електрическият капан за хлебарки е иновативно и екологично решение за бърза и ефективна борба с хлебарките. Капана представлява почти кръгла пластмасова конструкция изработена от пластмаса. Капана унищожава хлебарките чрез високоволтова решетка  разположена в капана. Не се налага употреба на препарати против хлебарки или друг вид консумативи изцяло екологично. Капана за хлебарки разполага с специално отделение за поставяне на примамка за хлебарки, като за примамка може да използвате почти всички сухи гранулирани храни за кучета и котки.

Как работи електрическият капан за хлебарки:

Капана за хлебарки се захранва от електрическата мрежа посредством адаптер, който е включен в комплекта.В средата на капана е разположена кръгла зелена капачка, която се развива и в отвора под нея се слага хранителната примамка която ще привлече хлебарките в капана. Може да свалите капака на капана чрез леко издърпване, под него ще видите прозрачен осигурителен пластмасов капак който не се сваля ако не е необходимо. От всички страни на капана за хлебарки има отвори с малки падащи вратички през, които хлебарките навлизат в капана след като веднъж са на влезнали в капана те влизат в контакт с високо волтова решетка която ги унищожава. 

Употреба на капана за хлебарки: 

Електронният капан за хлебарки може да бъде употребяван навсякъде където има нужда от него. Капана унищожава хлебарките напълно автоматично и без употреба на отрови и препарати против хлебарки. Преди да включите капана за хлебарки е необходимо да изберете подходящо място за него във вашият дом или офис тъй като капана действа на база високоволтова решетка захранвана от електрически ток се уверете, че мястото, на което ще го разположите няма влага или течаща вода. След,като разположите капана развийте зелената капачка, която се намира на капака на капана  под нея има отвор в който поставете хранителна примамка суха гранулирана харна за домашни любимци, бисквити или друг вид суха храна имайте в предвид, че захарта е много добър атрактант за хлебарки.След като поставите примамката завийте обратно зелената капачка. Захранете капана чрез включване на адаптера е електрическата мрежа, след което поставете бутона на режим ON за да включите капана и режим OFF за да изключите капана. Когато капана е включен ще видите индикация от зелен LED диод, който премигва, когато изключите уреда LED диода не индикира. Капана за хлебарки може да покрие едно помещение с размери до 40кв.м. Подменяйте хранителната примамка периодично.

Почистване на капана за хлебарки:

Преди да почистите капана от унищожените хлебарки го изключете от електрическата мрежа. Почистете, като изтръскате хлебарките през отворите за навлизане.При по сериозно замърсяване може да свалите прозрачният защитен капак над високоволтовата решетка.Почиствайте със суха четка не използвайте течни препарати и вода. 

Технически характеристики

Режими на работа: USB кабел (включен) или 5V, адаптер за захранване 500mA (включен)

Високо напрежение: 1200 - 1500 V (интервал: 3 сек. ON, 3 сек. OFF)

Площ на покритие до: около 40 м²

Превключвател: ключ за включване / изключване

Работна температура: -20 ° C до + 50 ° C и ≤ 90% RH

Употреба: Вътрешна

Гаранция:24м

Производител: Gardigo Германия

 

 

Технически характеристики

МАРКА: Gardigo Германия Безплатна доставка: Не Мерни единици: кг.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Електрически капан за хлебарки Gardigo Schaben- Vernichter
Вашата оценка:
img
Електрически капан за хлебарки Gardigo Schaben- Vernichter
Може да имате нужда и от това: