Дезинфектант за ръце и повърхности HUVESEPT против COVID-19 1000 мл

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
18,00 лв.
Дезинфектант за ръце и повърхности с помпа HUVESEPT 1000 мл
SKU: 55550
Тегло: 0,500 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Готов за употреба дезинфектант за ръце и повърхности в с спрей помпа HUVESEPT 1000 мл

HUVESEPT® е течен дезинфектант с бактерицидно, фунгицидно (Candida albicans) и ограничено вирусоцидно (вируси с обвивка) действие, като областта на приложение е хигиенна дезинфекция на ръце, както и дезинфекция на малки по площ повърхности и предмети, устойчиви на алкохол, включително такива, които влизат в контакт с храни за хора и животни.

Подходящ е за прилагане в бита, в административни сгради, офиси, работни помещения, включително в здравни и лечебни заведения, обекти за производство и търговия с храни.

HUVESEPT® е дезинфектант, създаден да отговори на предизвикателството на нашето време – COVID-19. Състава на продукта напълно покрива изискванията на Световната Здравна Организация за ефективни дезинфектанти в борбата с COVID-19.

HUVESEPT® е течност, която гарантира отличното вирусоцидно действие на продукта, включително и COVID-19, за разлика от гел дезинфектантите, които имат само бактерицидно действие, заради ограничените количества биоциди в продукта, поради наличието на гел съставки.

Състав на дезинфектант за ръце и повърхности HUVESEPT

Покрива изискванията на Световната Здравна Организация за ефективни дезинфектанти срещу COVID-19

Етанол мин. 70 гр. на 100 гр. продукт
Водороден пероксид ( носител на активен кислород) – 0,5 гр. на 100 гр. продукт. Активния кислород в HUVESEPT обуславя неговото изключително бързо и ефективно вирусоцидно дезинфекциращо действие в интервала от 30 секунди
Глицерин – за предпазване на кожата от вредното въздействието на спирта
Аромат – свеж плодов

Вид на продукта: Течност готова за употреба

В състава на HUVESEPT® е включен етилов алкохол, активен кислород (водороден пероксид), глицерин и аромат.

Важно е да се знае, че ефективността на дезинфектанта се измерва по наличието на спирт съгласно неговите тегловни проценти.

HUVESEPT® е с гарантирано съдържание на етилов спирт от минимум 70 тегловни %, които се равнява на минимум 85 обемни %.

На етикетите на голяма част от дезинфектантите на пазар е изписано %-но съдържание на етилов алкохол, без да е се пояснява дали тези проценти са обемни или тегловни.

Етиловият алкохол в HUVESEPT е с най-високо качество, без наличие на метил-етил кетони, метанол и денатониум бензоат, вредни за здравето на човека. Много често при останалите масово предлагани дезинфектанти на пазара има наличие на метанол, който много лесно се адсорбира от кожата на човека, или се вдишва при употреба на дезинфектанта. Попадайки в организма на човека дори и в малки количества метанола води до отравяния, повреда на зрението и до необратими последици за здравето.

Наличието на водороден пероксид – носител на активен кислород в HUVESEPT® обуславя неговото изключително бързо дезинфекциращо действие в интервала от 30 секунди, докато дезинфектанти базирани само на етилов алкохол има вирусоцидно действие едва след 60 секунди.

Включения във формулата на HUVESEPT® активния кислород убива батериите и вирусите като разгражда протеино -липидните компоненти в клетъчната им мембрана.

Наличието на глицерин в състава на HUVESEPT® спомага, да се елиминира вредното въздействие на спирта върху кожата на човека, предотвратява нейното изсушаване и напукване, същевременно с това я подхранва и омекотява.

В състава на HUVESEPT® има елегантно добавен плодов аромат, който създава приятни усещания по време на употребата на продукта, като същевременно не се задържа за дълго върху ръцете и повърхностите.

Употреба на дезинфектант за ръце HUVESEPT

БЪРЗА ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА РЪЦЕТЕ Само за 30 секунди.ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ПОВЪРХНОСТИ Само за 1 минута

Категория на потребителите

Масова и професионална
Главна група 1: Дезинфектанти
Продуктов тип 1: Хигиена на човека
Продуктов тип 2: Дезинфектанти и алгициди, които не са предназначени за пряка употреба върху хора или животни
Продуктов тип 4: Област на употреба, свързана с храни и фуражи

Разрешение от МЗ за предоставяне на пазара: № 2789-1 / 29.05.2020 г.

Количество: 1000 мл

Производител: Хювефарма 

Технически характеристики

Безплатна доставка: Не Мерни единици: мл.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Дезинфектант за ръце и повърхности HUVESEPT против COVID-19 1000 мл
Вашата оценка:
img
Дезинфектант за ръце и повърхности HUVESEPT против COVID-19 1000 мл
Може да имате нужда и от това: