Бърза и безплатна доставка на всички поръчки над 49.99 лв. за цяла България

Уреди против комари

2 артикула

на страница

 Често задавани въпроси

Как работят уредите против комари?

Независимо от вида на средствата за защита от летящите насекоми, всички те имат обща цел – ефективна борба и прогонване на вредителите. Има устройства, които са ултразвукови, които могат да бъдат под формата на часовник за ръка или свободностоящи. Електрическите уреди, излъчващи ултразвук, служат за прогонване на неприятелите, докато други, като инсектицидните лампи, които излъчват ултравиолетова светлина, служат за тяхното унищожаване.

Какъв е обхватът на действие на машинките за комари?

Сред предимствата на електронните устройства срещу летящи насекоми, е техния голям обхват. Площта, която покриват, зависи от модела, като могат да бъдат с покритие от 25 квадратни метра и повече.

Безопасни ли са устройствата срещи комари за хората и домашните любимци?

Независимо дали използват ултразвукова технология или ултравиолетово излъчване, тези електронни продукти са безопасни за хората и домашните любимци. Машинките работят на недоловими от вас честоти и се използват с цел предпазването ви.

Как се използват електрическите уреди против комари?

За да работят, машинките се нуждаят от свързаност с електрическата мрежа. Те се оставят в активен режим, което води до постоянна защитна функция срещу вредителите и отблъскването им от охраняваната територия.