Телефон 0879 400 500

3М Филтър за полу маска 6000 6057 ABE 1

Цена (с ДДС):
27,00 лв.
В наличност
Брой:
Защитен филтър за органични и не органични пари и газове 3М 6057
Характеристики

Артикулен номер: 341

Тегло: 1.0000

Производител: EU

Сподели

3М Филтър за полу маска 6000  6057 ABE 1

3М-Филтри за органични и не органични пари, киселини и газове 6057. Този защитен филтър е подходящ и съвместим с всички полу маски от серия 6000 и серия 7500, също и с цяла лицева маска  3М. Този модел защитен филтър има трапецовидна форма, за да може да има по добро зрително поле и разпределение на тежестта на защитната маска. Филтрите защитават напълно от органични пари и миризми при боядисване, работа с органични материали и суровини, разредители и др. 

3М Филтри 6057 са подходящи за употреба при условия на силни миризми от почти всякакво естество с изключение на амоняк. Филтрите  са подходящи за органика с температура на кипене над 65 градуса. При правилна употреба на филтрите не трябва да усещате никаква органична миризма докато работите с защитната маска.

Как да разбера кога да сменя филтрите на маската:

Филтрите се подменят когато усетите миризма в маската. Много важно нещо при употреба на химични филтри е съхранението на маската след употреба, въпреки че не носите защитната маска филтрите продължават да респирират и да действат. Заради това трябва да съхранявате маската с филтрите в специалните пликове които са част от комплекта на всяка оригинална 3М маска. Ако сте загубили или скъсали оригиналният плик за съхранение може да поставите маската в обикновен плик които ще спре респирирането на филтрите и така ще ги използвате по дълго и безпроблемно.

Общи приложения / опасности:  За защита при работа с разтворители и / или киселинни газове, напр. Толуол, хлор, серен диоксид и хлороводородна киселина

Спецификации:

Касета или филтър целеви цветово кодиране: Кафяво / сив / Жълто

Ниво на защита: A1B1E1

Тип на филтъра: Касета за газ и пари

Газ и изпарения защита Тип: киселинни газове, неорганични изпарения и киселинни газове, органични изпарения BP> 65 градуса ° С

Серия на продукта: 6000 Series

Съвместимост: Одобрен за AS / NZS 1716: 2012

Защитни фактори:

Забележете, че всеки филтриращ респиратор не трябва да се използват за защита при концентрации на замърсители в атмосферата над съответните нива на непосредствено опасни за живота или здравето (IDLH).

Тази касета / филтър, когато се използва за защита срещу замърсителите, както е посочено, е в състояние да осигури следните нива на защита:

С дихателен апарат полу маски серия 3M 6000/7500: за концентрации в атмосферата до 10 пъти над стандартната експозиция на работното място (WES) или 1000 ppm, което от двете е по-ниско.

С дихателен апарат с цяла лицева маска 3M 6000/7800: 50 x WES или 1000 ppm, което от двете е по-ниско.

Какво означават цветните ленти около филтъра:

 

 

Идентифициране на замърсителите какви защитни филтри трябва да използвате:

Производител: 3М

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриер  Jobs.bg - Обяви за работа от НАДЯ - 2013 ЕООД  Работа за Спиди АД - ID: 22337 - БУЛСТАТ: 131371780, свободни ...за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

email: info@evropest.com

Може да имате нужда и от това
Изпратете ни запитване: