UV лампа за дезинфекция въздух и повърхности Ledvance 32W OZON FREE

Изчерпан
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
160,00 лв.
UV лампа за дезинфекция на въздух и повърхности 32W
SKU: 200185
Тегло: 0,450 кг.
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

UV-C Лампа за дезинфекция на въздух и повърхности до 30 кв.м БЕЗ ОЗОН

Бактерицидна лампа за бърза и качествена дезинфекция на въздух и повърхности в закрити помещения с плащ до 30 кв.м. Уреда разполага с отложен старт до 27 секунди и опции за дезинфекция с UVC свтлина 30 минути и 60 минути. Тази нова в продуктовата гама на LEDVANCE UV лампа е изработена от качествена пластмаса и малка но мощна бактерицидна пура от 32W и дължина на вълната 254 nm. Уреда унищожава вируси, бактерии, спори, мухъл и плесен след директно облъчване. Бактерицидната лампа за дезинфекция на въздух и повърхности работи в ПЪЛНО ОТСЪСТВИЕ НА ХОРА И ЖИВОТНИ.

Работа с ULTRAVIOLET AIR SANITIZER

След като устройството бъде свързано към захранване, прозвучава еднократен аудио сигнал, а светлинният индикатор за стерилизация премигва веднъж.Натиснете и задръжте бутона за 3 сек за отключване. Ще прозвучи двукратен аудио сигнал, след което двата светлини индикатора за индикация 30 или 60 мин, ще започнат да премигват, редувайки се на всеки 5 сек. Ако в рамките на 60 сек не бъде изпълнено никакво действие, ще прозвучи аудио сигнал, Бактерицидната лампа ще бъде заключена отново и всички светлинни индикатори ще изгаснат. 

Когато устройството за дезинфекция на въздух и повърхности бъде отключено, натисне без да задържате бутона за захранване,докато светлинният индикатор за желаната продължителност  на дезинфекция чрез UVC  светлина премигва. Устройството ще стартира процеса на стерилизация със зададената продължителност съответно 30 мин или 60 мин. В продължение на 12 сек ще звучи аудио сигнал, след което сензорът за присъствие на хора ще се активира. Ако до 15 секунди сензора не засече човек или домашен любимец, стерилизацията ще стартира.

Ако по време на стерилизацията с uvc светлина влезе човек или животно, ще прозвучи алармен сигнал, а бактерицидната лампа ще изгасне незабавно. След като човекът или домашният любимец напуснат помещението бактерицидната лампа ще възстанови работата си. 

След завършване на процеса по дезинфекция на въздух и пръхкавости от бактерицидната лампа ще прозвучи сигнал, а светлинният индикатор ще изгасне.

Технически характеристики

Производител: LEDVANCE
Модел: ULTRAVIOLET AIR SANITIZER
Цвят: Черен
Размери:120x120x246mm
MicroWave: Отложен старт
Таймер с отложен старт: 27s
Режим на работа: 30 min & 60min
Площ на покритие: 30 кв.м
Мощност: 32W
Гаранция: 24м

ВАЖНО: ДА СЕ ИЗПОЛЗВА В ПЪЛНО ОТСЪСТВИЕ НА ХОРА И ЖИВОТНИ

Технически характеристики

Безплатна доставка: Да Мерни единици: кг.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. UV лампа за дезинфекция въздух и повърхности Ledvance 32W OZON FREE
  Оценка:
  100%
  Много съм доволна от продукта! Препоръчвам го на всички в тези смутни времена !

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: UV лампа за дезинфекция въздух и повърхности Ledvance 32W OZON FREE
Вашата оценка:
img
UV лампа за дезинфекция въздух и повърхности Ledvance 32W OZON FREE
Може да имате нужда и от това: