Бактерицидна лампа за дезинфекция на въздух UVClean Air 30 W

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
450,00 лв.
Бактерицидна лампа за дезинфекция на въздух в присъствие на хора и животни
SKU: 220366
Тегло: 4,500 кг.
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Бактерицидна лампа за дезинфекция на въздух в присъствие на хора и животни  UVClean Air 30 W

Бактерицидна лампа UVClean Air предлага максимална дезинфекция на въздух като разчита на естествената конвекция на въздух, който преминава през бактерицидната пура. Благодарение на ергонимичният си дизайн тази лампа може да бъде използвана на всякъде където има нужда от дезинфекция на въздуха от бактерии, вируси, мухъли, плесени.  Бактерицидната лампа излъчва UVC лъчи с дължина на вълната 200-295 nm. Бактерицидната пура на уреда е покрита от специални ламели, които спират УВ лъчите да излезнат извън корпуда на уреда и по този начин предпазват от облъчване на хора и животни. Бактерицидният ефект се дължи на фотохимичното действие на ултравиолетовите лъчи върху протоплазмата и ензимите на бактерии, вируси и други примитивни организми /като те мигновено се унищожават както вегетативните, така и споровите форми.

Предназначение на UVC лампа за дезинфекция на въздух

Тази UVC лампа за дезинфекция на въздуха е предназначена за професионална употреба. Използва се за дезинфекция на въздух в офиси, козметични студиа, лаборатории, битови сгради, магазини всички предприятия от хранително вкусовата промишленост - мандри, пивоварни, хлебо пекарни, складове, хладилни камери, предприятия за безалкохолни и алкохолни напитки, питейна и минерална вода. Намират приложение и за обработка на хранителни продукти, опаковъчни материали. Уреда е предназначен за домашна и професионална употреба.

Как работи UVClean Air

Уреда дезинфекцира въздуха на база естествена конвекция въздуха в помещението през бактерицидната пура OSRAM HNS 30W OZON FREE.Подходящ е, ако ползвате климатик или друг уред, който завихря въздуха в стаята, в която ще монтирате бактерицидната лампа. UVClean Air няма вградени вентилатори, който го прави много по-безшумен в сравнение с друг тип модели бактерицидни лампи с вентилатори. Напълно безопасен за работа в присъствието на хора и животни.Уреда има вградена бактерицидна пура OSRAM HNS 30W OZON FREE (БЕЗ ОЗОН)

Монтаж на UVC лампа за дезинфекция на въздух

Бактерицидните лампи могат да бъдат монтирани на  стена или таван. Уреда трябва да бъде монтиран на височина минимум 180-200 см от пода. Монтажа на уреда в близост до климатик или друг уред, който завихря въздуха ще увеличи ефективността на лампата.

Технически характеристики

Мощност: 30 W
Метод на монтиране: Таван или стена
Бактерицидни пури: 9000 часа живот Без озон (препоръчителна смяна на 7000ч)
Размери L [mm]: 942/107/112
Тегло: 4,50 кг
Гаранция на тяло: 24м
Гаранция на бактерицидна пура: 12м

Произход: България

 

Технически характеристики

Безплатна доставка: Да Мерни единици: кг.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Бактерицидна лампа за дезинфекция на въздух UVClean Air 30 W
Вашата оценка:
img
Бактерицидна лампа за дезинфекция на въздух UVClean Air 30 W
Може да имате нужда и от това: