Бактерицидна лампа за дезинфекция на въздух с мобилна стойка UVCLEAN DUO 4 X 30 W

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
1596,00 лв.
UVC Преносима бактерицидна лампа, работи в присъствие на хора
SKU: 586544
Тегло: 24,500 кг.
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Професионална бактерицидна лампа за дезинфекция на въздух с мобилна стойка UVCLEAN DUO 4 X 30 W

Изцяло нов модел бактерицидна лампа за дезинфекция на въздух с UVC светлина в офиси, домове, производствени помещения. Лампата се използва в присъствие на хора и животни. Уреда е оборудван с 4 x 30 w бактерицидни пури и мощни вентилатори, които засмукват въздух от околната среда и го прекарват през бактерицидните пури, които го дезинфекцират в корпуса на уреда след, което въздуха излиза дезинфекциран.

Бактерицидната лампа има капацитет на дезинфекция 240 куб.м на час. Уреда може да се използва като бактерицидна лампа за дома, офиса и производството, фитнеси, козметични студиа и навсякъде където има нужда от него. Уреда е на изцяло мобилна стойка с колелца, която позволява да провеждате дезинфекция в различни помещения. Бактерицидната лампа е направена изцяло от прахово боядисан метал с стабилна мобилна стойка и дълъг захранващ кабел за да може да местите свободно уреда в помещението подлежащо на дезинфекция.

Къде се използва бактерицидната лампа

UVCLEAN DUO 4 X 30 W, може да бъде използвана в офиси, фитнеси, обществени обекти, хранително вкусова промишленост, домашни условия и изобщо на места където има нужда от бърза и качествена дезинфекция на въздух.

За какво се използва УВ лампа за дезинфекция

Тази преносима бактерицидна лампа е предвидена за масова и професионална употреба, като нейната цел е да намали вредните микро организми, вируси, бактерии и мухали в рискови зони с наличие и струпване на хора.Продуктът се използва за ефективна дезинфекция на помещения,офиси, зали където има преминаване и струпване на хора или се извършва процесът на опаковане на храна. Работният обем на уреда 240 куб.м на час уреда има 4x 30 w бактерицидни пури OSRAM PURITEC HNS OZON FREE
(без озон), което позволява уреда да работи непрекъснато в присъствие на хора и животни.

Технически характеристики

Мощност: 120 W
Въздушен обхват: 240 m3/h
Метод на монтиране: Мобилна стойка
Размери без стойка: [mm]:1170/210/260
Размери със стойка: [mm]:(в)950/1170/210/260
Тегло: 24,5 кг
Бактерицидни пури: Топъл старт с електроника 9000 часа живот 4 X OSRAM PURITEC HNS OZON FREE

Гаранция :24м

Произход: България

Технически характеристики

Безплатна доставка: Да Мерни единици: кг.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Бактерицидна лампа за дезинфекция на въздух с мобилна стойка UVCLEAN DUO 4 X 30 W
Вашата оценка:
img
Бактерицидна лампа за дезинфекция на въздух с мобилна стойка UVCLEAN DUO 4 X 30 W
Може да имате нужда и от това: