Бактерицидна лампа за дезинфекция GERMI PROTECT GP4x55 монтаж на таван

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
2700,00 лв.
Ултравиолетова лампа за дезинфекция с UV-C светлина
SKU: 4550
Тегло: 21,000 кг.
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Бактерицидна лампа с ултравиолетова светлина за дезинфекция на въздух GERMI PROTECT GP4x55.

Ултравиолетова лампа за дезинфекция на въздух с UVC светлина. Бактерицидната лампа е предназначена за работа в присъствие на хора и животни. Изключително мощен модел дезинфекцираща лампа проектиран за хранително вкусовата промишленост лампата е оборудвана с 4 x 55 W бактерицидни пури. Принципа на действие на тази бактерицидна лампа е дезинфекция на въздух, който протича през уреда.Лампата има  мощни вентилатори, които засмукват не дезинфекциран въздух от производственото помещение, в което е поставена и го дезинфекцират в корпуса на уреда чрез облъчване с UVC светлина след, което въздуха излиза дезинфекциран и пречистен.

Къде се използва ултравиолетовата лампа:

GERMI PROTECT GP4x55 се използва в хранително вкусовата промишленост или на други места където има нужда от нея. Употреба в присъствие на хора и животни. Това се дължи на вградените бактерицидни пури, които облъчват въздуха вътре в самият корпус на уреда. Уреда за дезинфекция се използва в хранително вкусова промишленост, фармацевтична промишленост, производство на козметика,складове, халета, коридори и др. Устойчива на тежки условия на работа, адаптирана към индустриални приложения.

За какво се използва УВ лампа за дезинфекция:

Тази лампа е предвидена за професионална употреба, като нейната цел е да намали вредните микро организми във зони на производство и опаковане на хранителни продукти.Продуктът се използва за ефективна дезинфекция на преходни помещения, обща дезинфекция на помещения, зали, където се извършва процесът на опаковане и храна или промишлено производство. Работният обем на уреда  GERMI PROTECT GP4x55 е 250m 3. Уреда осигурява до 95% чиста среда от микроорганизми, бактерии, спори, плесен като по този начин увеличава срока на годност на хранителните продукти. Намалява или спира не желаната благородна плесен по млечни или месни продукти.

Монтаж на УВ лампа за дезинфекция: GERMI PROTECT GP4x55 е предназначена за монтаж на таван чрез окачване на монтажни вериги.

Предимства от използването на лампата GERMI PROTECT GP4x55

Може да се окачи на тавана предлага се в други модели, които могат да бъдат на мобилен статив или окачване на стена.
Четири вентилатора, които увеличават ефективността на лампата
Ниска консумация на енергия
Дезинфекция на въздух в производствени халета, проходи, складове, лаборатории, в хранителната, козметичната и фармацевтичната промишленост
Работа - дезинфекция в присъствието на хора и животни
Устойчив на тежки условия на работа, адаптиран към индустриални приложения
Ефективност, потвърдена от изследвания
Много висока ефективност 250 m 3
Елиминиране или значително намаляване на появата на бактерии, плесен, гъбички, дрожди

ВАЖНО: Бактерицдните лампи GERMI PROTECT GP4x55 се предлагат в три различни начина на монтаж( таван, стена, подвижна стойка) като всяка лампа се произвежда само за един вид монтаж. Това се уточнява допълнително.

Технически характеристики:

Работен обхват: 250m 3

Метод на монтиране: за окачване на тавана или може да се поръча за допълнително за монтаж на стена.

9000-часов живот на бактерицидните пури

Входна мощност: 280VA

Размери: [mm]: 455/1045/355 (дължина / височина / ширина)

Тегло: 20,5 кг

Гаранция: 24м

Производител: Ultraviol Полша

 

Технически характеристики

МАРКА: Ultraviol Безплатна доставка: Да Мерни единици: кг.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Бактерицидна лампа за дезинфекция GERMI PROTECT GP4x55 монтаж на таван
Вашата оценка:
img
Бактерицидна лампа за дезинфекция GERMI PROTECT GP4x55 монтаж на таван Добави
Може да имате нужда и от това: