БАКТЕРИЦИДНА ЛАМПА UVC С ОЗОН 38W

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
84,50 лв.
Преносима бактерицдна лампа за дезинфекция с UVC и озон с датчик
SKU: 120236
Тегло: 0,500 кг.
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Преносима бактерицидна лампа с озон за дезинфекция на въздух и повърхности със сензор за изключване при движение 38 W V-TAC

Директно облъчваща преносима бактерицидна лампа за дезинфекция на повърхности и въздух работеща извън присъствие на хора животни и някой видове растения. Този тип лампи за дезинфекция на въздуха излъчват UVC светлина и ОЗОН за да бъдат максимално ефективни при унищожаването на патогенни вируси и бактерии в помещения с площ до 60 кв.м. 

Какво представлява UVC бактерицидната лампа

Лампата за дезинфекция на въздух представлява конструкция изработена от специална термопластична пластмаса с компактни размери приблизително 43.7 x 14 x 15 x cm. Поради малките си размери тази бактерицидна лампа може да бъде местена в различни части и помещения във вашият дом или офис. Уреда за дезинфекция има удобно и лесно управление, чрез отложен старт от 10 секунди и предварително зададена работна програма, която облъчва помещението с двойна защита UVC и ОЗОН 30 минути след, което уреда се изключва автоматично. Уреда има сензор, който изключва бактерицидната лампа при засичане на движение в помещението, което е пуснат уреда. При засичане на движение по време на работа на преносима бактерицдна лампа V-TAC уреда се изключва докато обекта не напусне помещението след което уреда се включва автоматично.

Как работи батерицидна лампа за дезинфекция на въздух и повърхности V-TAC

Лампата се използва в пълно отсъствие на хора и животни. Уреда предлага двойна защита от UVC светлина с дължина на вълната 254 Nm и ОЗОН, който допълнително спомага за борбата с различни вируси и батерии. Бактерицидна лампа V-TAC има отложен старт от 10 секунди за да може да излезете от облъчваното помещение.След активиране не трябва да се влиза в помещението, в което е пусната UVC лампа за дезинфекция на въздух и повърхности. Уреда може да се настрои да работи 15, 30, 60  минути и след това автоматично се изключва. Уреда има сензор за изключване при случайно влизане в помещението докато лампата работи. Бактерицидната пура, която е вградена в уреда е с мощност от 38 W и максимална площ на покритие от 60 кв. в 360 градуса, средно една такава бактерицидна пура има 6000 часа eксплоатационен срок след, което се подменя. 

Приложение :Ресторанти, хотели, болници, училища, офис, домове и навсякъде където има нужда от нея!

ВАЖНО: Никога не използвайте уреда в присъствие на хора и домашни животни. Винаги след употреба на уреда проветрете 20-30 минути. Дръжте уреда далеч от деца!

Технически характеристики

Бактерицидна Лампа
Мощност: 38W
Работно напрежение: 220-240V
UV-C пури: Сменяеми
Дължина на вълната: 254nm
Тип на тялото: Термопластик
Таймер: 15/30/60 минути
Обхват: до 60 кв.м.
Време на закъснение: 10 сек.
Експлоатационен срок: 6000 ч.
Сертификати: LVD License CE Safety Report
Размери: 14 x 15 x 43.7 cm
Тегло: 0,12 кг.
Гаранция: 12 месеца

Производител: V-TAC

Технически характеристики

МАРКА: v-tac Безплатна доставка: Да Мерни единици: кг.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: БАКТЕРИЦИДНА ЛАМПА UVC С ОЗОН 38W
Вашата оценка:
img
БАКТЕРИЦИДНА ЛАМПА UVC С ОЗОН 38W
Може да имате нужда и от това: