Живоуловен капан за белки, порове, невестулки

Изчерпан
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
47,80 лв.
Капана за белки, невестулки, порове Размери:60 cm × 20 cm × 20 cm
SKU: 6017
Тегло: 3,200 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

ЖИВОУЛОВЕН КАПАН ЗА БЕЛКИ, ПОРОВЕ, НЕВЕСТУЛКИ

Живо-уловен механичен капан за улавяне на различни видове дребни хищници с отделение за примамка. Капана е снабден с един вход за навлизане на целевите животни, капана улавя животното живо и не го наранява. Капана има изключително чувствителен стъпков механизъм  разположен в средата на капана за затваряне на вратите, механизма на капана е от най голямо значение за ефективността на залавяне на целево животно

Технически характеристики:

размер на мрежата 19 х 19 мм
дебелина мрежата 1.5мм
безотказен механизъм
удобна и безопасна дръжка
обработен срещу ръжда (RAL 6005- зелено)
устойчив на атмосферни влияния
европейско качество
Размери:60 cm × 20 cm × 20 cm
Тегло: 3.20 kg

Как да заредя капана за порове, белки и невестулки.

1.Повдигнете страничният лост в най -горна позиция, за да освободите хода на вратите на капана, след което повдигнете последователно вратичките на капана застопорете ги с лоста на спусковият механизъм.
2.На предната страна на капана има горен и долен лост. Поставете долният лост върху горния, така че да се закрепят стабилно.
3.Сега вече капана Ви е зареден. Може да го изпробвате, като с тънък предмет (химикалка или молив) през мрежата натиснете леко вътрешната степенка. Вратите трябва да се затворят.
4.При поставяне на примамки за белки и невестулки използвайте ръкавици тези животни са много чувствителни от гледна точка на миризма.

Къде да разположа капана:

Разположете капана на места на които сте забелязали присъствие на целеви вредител, заредете капана и поставете примамка в специалното отделение. Проверявайте капана ежедневно след като уловите желаният хищни го освободете далече от вашият имот. При транспортиране на животното до мястото на освобождаване покрийте капана клетка с одеяло или друг вид покривало това ще намали стреса на животното.

Произход:България

Технически характеристики

Площ на покритие: 55 кв.м Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

  1. КАПАН ЗА БЕЛКИ
    ЗА БЕЛКИ

    Оценка от

    Публикувано на

Оценете: Живоуловен капан за белки, порове, невестулки
Вашата оценка:
img
Живоуловен капан за белки, порове, невестулки
Може да имате нужда и от това: